Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Follower ke 4000 tq LAN dan disindir menjadi blogger ..

Assalamualaikum..

akhirnya berkurun lama dapat jugak follower yang ke 4000.. jengjengjeng siapakah dia , tq to LAN A to Z eh eh LAN STRIDER http://striderbuzz.blogspot.com/ sila melawat blog beliau k .. tq jugak buat follower2 yang pernah menyinggah di blog usang ni , mohla kite berblog dengan hati gembira 

ops jangan salah paham buka lan sindir aku ,tapi budak sekolah aku yang senget ni ha , dalam group whatsapp .. kurang asam je haha oooo buli den lagi yo jaga  kome2 semua ..


nampak tak permainan mereka haha bongek !! ok kalau nak bergambar dengan aku kena bayar seribu sorang ye kikiki , apa-apa pun sayang semua geng-geng lama ni , geng sekelas 5st , banyak kenangan dengan mereka dan yang pastinya aku lah sering dibuli oleh MOHD SAFWAN playboy masa sekolah dulu wakaka.. nak gambar dia?? tak payah lah bukan HENSEM pun !!!! bhahaha padan muka tapi  aku bangga dengan korang semua dah berjaya cuma aku je yang tak ada apa2 sobsss.. jaga diri baik2 ye semua 

hati berbicara :
qaseh ada blog baru saja suka2 jemput laa masyukk ye kat bawah ni haaaaa

Comments

Azlan Strider said…
hoyeah...hehe..tak sangka plak saya follwers ke 4000 sedangkan time add ade 3998..hehehe..

Regards,
-Strider-
Anonymous said…
Ziarah malam...
wah..sudah ade 4000 followers..tahniah.. :)
bicara mak dara said…
wahhh tahniahhhhhh!
Teena Tna said…
Tahniah tahniah. Saya baru setahun jagung jer dalam dunia blogging.