Suede Foldable Travel Bag by Ptt Outdoor | Outdoor Gear in Malaysia

Assalamualaikum  Suede Foldable Travel Bag by Ptt Outdoor | Holla korang , hari ni aku nak share pada korang semua tentang travel bag , tak kisah la…

Mont Cabana | Wangian Premium Yang Unik dan Tersendiri

Assalamualaikum ~ Holla korang ! Walaupun baru masuk bulan Ramadhan tapi dah ramai yang prepare pakaian untuk raya seisi keluarga dari hujung kaki s…

Ramadhan 2 | Udang Masak Lemak Tempoyak

Assalamualaikum ,  Bila jadi surirumah ni memang hari-hari nak kena fikir masak apa , start kerjaya surirumah memang benda ni lah kena fikir sokmo w…

Resepi Menu Buka Puasa Yang Mudah di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum ,  Haa tadi ada orang share segala menu untuk buka puasa siap dengan resepi , so aku share pulak dalam blog sebagai rujukan korang d…

Ramadhan 1 | Rayyan Meraung di Klinik dan Tak Sempat Masak

Assalamualaikum ,  Alhamdulillah masih lagi panjang umur untuk menikmati bulan yang mulia ni bersama suami dan anak , semestinya bila tiba Ramadhan …

Perdana Menteri Malaysia Ke 7 , Tahniah Tun Dr Mahathir Mohamad

Assalamualaikum  Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan tahniah kepada YAB TUN DR MAHATHIR MOHAMAD yang di lantik sebagai Perdana Menteri Malaysi…

Maggi Pedas Giler Viral | Betul ke Pedas ?

Assalamualaikum  MAGGI pedas giler ? Tetiba viral pulak maggi baru ni kan , benda-benda viral ni sebenarnya jarang layan melainkan benda tu ada di d…

Buffet Ramadhan Murah di Shah Alam | Cafe Cerita Kambing

Assalamualaikum ,  Ramadhan bakal tiba tak lama lagi so faham-faham lah mesti nak ber buffet ramadhan jugak kan nanti .. Okay nak tanya soalan ni ha…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!