Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Resipi Breakfast Simple

Assalamualaikum
Tempoh hari ada laaa kaksue izza mak tiri ku meng share satu video ni , kalau kaksue yang share mestila pasal masak - masak , jadi di sebabkan video tu comel sangat , try la buat hari ni , sebab bahan dia memang sangat mudah dan simple sgt .. 

Bahan - bahannya  Roti sandwich - poto…

Metal Box Empire Damansara

Assalamualaikum , semalam saje lepak damansara empire teman membe ade hal , so teman la dia , motif nya sebab qaseh lapar haha so dah keluar mestila cari makan , tapi empire damansara ni memang smart la tempat dia , qaseh suka betul tempat yg penuh dgn design dan art yg smart - smart 

Jadi disebabka…

KBBA Blogger's Day Out | Tasik Cyberjaya

Assalamualaikum
Lagi beberapa hari , Kbba akan membuat aktiviti blogger's day di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya pada 26 April 2015 , tak sabar rasanya sebab dah lama tak berkumpul ramai - ramai macam ni , tapi kenapa di Tasik Cyberjaya ? Haaa kat sini memang banyak kemudahan dan aktiviti …

STEAMBOT MAHARAJA | SELAYANG

Assalamualaikum , peminat steambot sila sediakan buku atau apa2 utk catit alamat maharaja steambot ni sebab rugi kalau tak pergi , sebab apaaa rugi tu ermmm ermm baca la sampai habis ok .. meletop letop gitu ..




Qaseh sememangnya penggemar steambot sangat-sangat, qaseh ni bukan la seorg yang kuat m…
back to top