Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Metal Box Empire Damansara

Assalamualaikum , semalam saje lepak damansara empire teman membe ade hal , so teman la dia , motif nya sebab qaseh lapar haha so dah keluar mestila cari makan , tapi empire damansara ni memang smart la tempat dia , qaseh suka betul tempat yg penuh dgn design dan art yg smart - smart 

Jadi disebabkan lapar , qaseh pilih restoran Metal Box , jenuh jugak mencari restoran sebab qaseh suka tengok design dulu baru tgk makanan , hahaha sebabnya of course laa nak masuk gambar dalam instagram okey 





Sape yang sukakan pasta , boleh la datang makan di sini , sedap jugak masakan dia , memang sedap la .. Perghhh meleleh qaseh oder ape ntah dah lupa la pulak nama nya , tengok je la gambar kat bawah ni yee

 Pasta Oglio Olio 


Qaseh oder beef ape la , alaaa lupa nama tapi sedap , betul2 rasa beef tu .. 

Deco di atas meja makan , haa air tu air masakk ye , comel dan cute je botol tu 



Ada jual cupcake yg comel2 jugak di kaunter pembayaran , smart je decoration nya , ai loike , suasana pun aman damai hehe papepun decoration setiap restoren penting jugak sebab itu akan menarik setiap pelanggan , tapi yang lagi penting masakan , dan servise harusla terbaik .. Haaaa datang la kat sini peminat2 pasta .. 

 Adios byeee

Comments

Sue Izza said…
fuyyooooo...hebak pat ye makan hehehhe...banje kita lak ye
Yanty Lee said…
nanti bawa cheq pi
farzli said…
pweghh... bile mau bawak cni ? haha
Cici said…
cantiknya deko. syok amek gambo