Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Selamat Hari Lahir Abg Ben Ashaari

Assalamualaikum 

entry ni khas untuk my idol bloggers,dulu-dulu abg ben pernah wish my besday dalam entry nya so now qaseh pun nak buat entry khas gitu buat abg beng ~ 

selamat hari lahir abg beng , semoga panjang umur , di perluaskan rezeki , di rahmati Allah , di jauhi dari anasir-anasir jahat , manusia2 yang penuh dengan hasad dengki , bahagia hingga ke akhir hayat bersama keluarga yang tercinta .. wish u all the best !!tq for everything ... !!sabar je la dalam menempuhi dunia yang penuh pancaroba ni , jangan pernah brhenti berblog .. abaikan makhluk-makhluk asing yang tak pernah senang dgn hidup orang lain tuh ye , abg beng kan kuat , ketak-ketak lagi haaa .. haaaa nak nangis tak .. kikiki papepun buat yang terbaik didunia juga akhirat , insyaAllah ameen =) 

interprem jap =p 

Comments

eh, hari ni eh :D .. happy birthday abang ben.. :D haiss, rase jangkal pulak sebut abang ni.. bro Ben je la.. :p
Qaseh Dalia said…
ngokngek haha .. pggl je la pape pun =p
Ben Ashaari said…
Aminnn .. terima kasihhhh kengkawan !!