Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Kfry Urban Korean Ioi Putrajaya | Menu Wajib Cuba

Assalamualaikum,
Kfry Urban Korean ? Aku rasa semua dah tahu tentang makanan ni yang asyik viral viral dan viral , kenapa kena beratur panjang namati sampai berjam-jam ? Sebab korang lah suka viral haha tapi sebab viral la aku tahu pasal Kfry ni . Berapa banyak viral daaaaaa , so lets begin why i …

Lazada Big Baby Fair Kembali Lagi ! | Diskaun sehingga 80%

Holla ibu-ibu , bapak-bapak ! Korang dah tahu belum Lazada tengah mengadakan Lazada Big Baby Fair lagi , diskaun sehingga 80% pulak tu. Rugi tau tak shopping di waktu-waktu sale macam ni sebab dapat jimat banyak gila , duit lebih-lebih boleh belanja anak-anak kan . Yang baru tahu its okay ada seha…

Paperang P1 Printer Review | No Need Ink Anymore !

Holla guys ! Today i wanna share my new boyfriend , but i already married :p 

Okay ramai yang tak sabar nak baca review aku kan , eceh bajet femes pulak , cuma yaa sorry lambat update , biasalah kene explore dulu baru boleh kongsi dengan korang semua . Tapi nak ingatkan Paperang ni bukan kamera , …

Bengkel Personaliti & Kecantikan | Unboxing Peek-A-Box dan Tutorial Mekap

Assalamualaikum 
Holla gais , Alhamdulillah sebenarnya seronok sangat dapat juga menghadirkan diri untuk turut serta dalam bengkel Kbba kali ni . Haa ce teka kenapa seronok ? Sebab bengkel kali ni beauty-beauty gituh , sape je tak minat weh  , kali ni KBBA bekerjasama dengan MATIC , Puan Azie Sam …