Kfry Urban Korean Ioi Putrajaya | Menu Wajib Cuba

Assalamualaikum, Kfry Urban Korean ? Aku rasa semua dah tahu tentang makanan ni yang asyik viral viral dan viral , kenapa kena beratur panjang namat…

Lazada Big Baby Fair Kembali Lagi ! | Diskaun sehingga 80%

Holla ibu-ibu , bapak-bapak ! Korang dah tahu belum Lazada tengah mengadakan Lazada Big Baby Fair lagi , diskaun sehingga 80% pulak tu. Rugi tau tak…

Paperang P1 Printer Review | No Need Ink Anymore !

Holla guys ! Today i wanna share my new boyfriend , but i already married :p  Okay ramai yang tak sabar nak baca review aku kan , eceh bajet femes p…

Bengkel Personaliti & Kecantikan | Unboxing Peek-A-Box dan Tutorial Mekap

Assalamualaikum  Holla gais , Alhamdulillah sebenarnya seronok sangat dapat juga menghadirkan diri untuk turut serta dalam bengkel Kbba kali ni . Ha…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!