Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Lazada Big Baby Fair Kembali Lagi ! | Diskaun sehingga 80%

Holla ibu-ibu , bapak-bapak ! Korang dah tahu belum Lazada tengah mengadakan Lazada Big Baby Fair lagi , diskaun sehingga 80% pulak tu. Rugi tau tak shopping di waktu-waktu sale macam ni sebab dapat jimat banyak gila , duit lebih-lebih boleh belanja anak-anak kan . Yang baru tahu its okay ada sehari lagi untuk korang shopping sebab Lazada Big Baby Fair ni bermula dari 25 Julai - 29 Julai 2018 . One day left guys , cepat jangan lambat-lambat . Meh kita tengok apa promosi hebat kali ni 


Ekslusif Offer Dan Diskaun Dari Jenama Terkemuka 
Fuh kali ni memang banyak eklusif deal dan promosi dari brand-brand terkenal yang sememangnya kegemaran ramai seperti Dutch Lady , Drypers , Philip Avents , Anmum , Friso , Pet Pet , Mamypoko , Poney dan banyak lagi . Korang boleh tengok sendiri okay , lagi mudah download je applikasi Lazada dalam fon masing-masing . 


Di sebabkan Rayyan minum susu Dutch Lady terus aku tengok betul ke ada promo best , nak jugak banding harga Lazada dengan beli kat supermarket kan .. Biasa jarang dapat la harga bawah RM20 macam tu kan , nah ! di Lazada memang betul murah dari harga biasa , dah la tak perlu keluar rumah tak perlu nak bazir minyak kereta bagai kan , beli online je ! See banyak yang boleh jimat . Terus masuk cart sebelum promo habis . 




Tetiba rambang mata tak tahu nak shopping apa , rasa nak je add to cart semua yang murah-murah ni haaa .. Nasib baik Rayyan dah besar sikit kalau tak Umi shopping je barang-barang newborn yang sumpah murah dari kebiasaan , masa dulu time pregnant pun selalu bukak Lazada waktu sale-sale macam ni sebab memang berbaloi , tak perlu bersesak bawak perut besar pergi mall kan .. Terbaik Lazada ni sebab setiap tahun akan ada Big Baby Fair macam ni 

Flash Sales , Hot Deals Below RM49 , Vouchers , Free Shipping  & Bundles
Selain dari promosi dan diskaun best , ada kategori flash sale yang korang wajib tengok , vouchers , below RM49 dan bundle pun ada jugak . If dah ada bajet dalam Rm50 boleh klik-klik di kategori sale under RM49 tu haaa mudah dan murah


Biasanya bila aku bukak Lazada , firstly aku akan tengok FLASH SALE haha sebab apa ? Sebab flash sale ni lagi murah dan ada limited time yang Lazada akan bagi , tapi kena cepat lah takut stok habis weh !  Mak - mak ni memang laju gila bab , tak tinggal kat orang belakang pun tau hahah geram daku . Jadi kena cepat rebut peluang , sempena Big Baby Fair ni lagi lah banyak flash sale yang best-best ! 


Siap bagi untuk esok hari punya , aim je la awal2 lepas tu tunggu cash out je hiks

Lazada's Big Baby Fair Event !
Help Super Spy Agent Baby to achieve this Mission Adorable and stand a chance to be one of the lucky winners! 

How to join?


Prizes will be unlocked as below:
  • 1,000 "GOING" - 10% OFF Voucher (T&C apply)
  • 3,000 "GOING" - 4X LACTOKID 3 Comfortis (6 pack)
  • 5,000 "GOING" - 3X Sweet Heart Paris ST PALMA
  • 12,000 "GOING" - 5X My Dear Baby Playpen
Haaa apa tunggu lagi ? Sehari je lagi korang .. Waktu sale macam ni memang best shopping untuk anak , yang biasa nya kita beli 1 barang boleh dapat 2 barang dalam 1 harga , gitulah kekdahnya bila shopping waktu sale macam ni :p



Comments

yaya_flanella said…
Okay ready nak shopping nanti! Hee
mamapp said…
wah berbaloi2 lah untung beli time sale ni
mas saari said…
Wahhh memang murah² semuanya.
Wow..rambang mata dibuatnya.
Nadia Johari said…
tak tahan..banyaknya diskaun..harini last oii...
Radhia Razali said…
ala..dah terlepas baby fair tu..rugi2