Lazada Big Baby Fair Kembali Lagi ! | Diskaun sehingga 80%

6 ulasan:
Holla ibu-ibu , bapak-bapak ! Korang dah tahu belum Lazada tengah mengadakan Lazada Big Baby Fair lagi , diskaun sehingga 80% pulak tu. Rugi tau tak shopping di waktu-waktu sale macam ni sebab dapat jimat banyak gila , duit lebih-lebih boleh belanja anak-anak kan . Yang baru tahu its okay ada sehari lagi untuk korang shopping sebab Lazada Big Baby Fair ni bermula dari 25 Julai - 29 Julai 2018 . One day left guys , cepat jangan lambat-lambat . Meh kita tengok apa promosi hebat kali ni 


Ekslusif Offer Dan Diskaun Dari Jenama Terkemuka 
Fuh kali ni memang banyak eklusif deal dan promosi dari brand-brand terkenal yang sememangnya kegemaran ramai seperti Dutch Lady , Drypers , Philip Avents , Anmum , Friso , Pet Pet , Mamypoko , Poney dan banyak lagi . Korang boleh tengok sendiri okay , lagi mudah download je applikasi Lazada dalam fon masing-masing . 


Di sebabkan Rayyan minum susu Dutch Lady terus aku tengok betul ke ada promo best , nak jugak banding harga Lazada dengan beli kat supermarket kan .. Biasa jarang dapat la harga bawah RM20 macam tu kan , nah ! di Lazada memang betul murah dari harga biasa , dah la tak perlu keluar rumah tak perlu nak bazir minyak kereta bagai kan , beli online je ! See banyak yang boleh jimat . Terus masuk cart sebelum promo habis . 




Tetiba rambang mata tak tahu nak shopping apa , rasa nak je add to cart semua yang murah-murah ni haaa .. Nasib baik Rayyan dah besar sikit kalau tak Umi shopping je barang-barang newborn yang sumpah murah dari kebiasaan , masa dulu time pregnant pun selalu bukak Lazada waktu sale-sale macam ni sebab memang berbaloi , tak perlu bersesak bawak perut besar pergi mall kan .. Terbaik Lazada ni sebab setiap tahun akan ada Big Baby Fair macam ni 

Flash Sales , Hot Deals Below RM49 , Vouchers , Free Shipping  & Bundles
Selain dari promosi dan diskaun best , ada kategori flash sale yang korang wajib tengok , vouchers , below RM49 dan bundle pun ada jugak . If dah ada bajet dalam Rm50 boleh klik-klik di kategori sale under RM49 tu haaa mudah dan murah


Biasanya bila aku bukak Lazada , firstly aku akan tengok FLASH SALE haha sebab apa ? Sebab flash sale ni lagi murah dan ada limited time yang Lazada akan bagi , tapi kena cepat lah takut stok habis weh !  Mak - mak ni memang laju gila bab , tak tinggal kat orang belakang pun tau hahah geram daku . Jadi kena cepat rebut peluang , sempena Big Baby Fair ni lagi lah banyak flash sale yang best-best ! 


Siap bagi untuk esok hari punya , aim je la awal2 lepas tu tunggu cash out je hiks

Lazada's Big Baby Fair Event !
Help Super Spy Agent Baby to achieve this Mission Adorable and stand a chance to be one of the lucky winners! 

How to join?


Prizes will be unlocked as below:
  • 1,000 "GOING" - 10% OFF Voucher (T&C apply)
  • 3,000 "GOING" - 4X LACTOKID 3 Comfortis (6 pack)
  • 5,000 "GOING" - 3X Sweet Heart Paris ST PALMA
  • 12,000 "GOING" - 5X My Dear Baby Playpen
Haaa apa tunggu lagi ? Sehari je lagi korang .. Waktu sale macam ni memang best shopping untuk anak , yang biasa nya kita beli 1 barang boleh dapat 2 barang dalam 1 harga , gitulah kekdahnya bila shopping waktu sale macam ni :p



6 ulasan:

yaya_flanella berkata...

Okay ready nak shopping nanti! Hee

mamapp berkata...

wah berbaloi2 lah untung beli time sale ni

mas saari berkata...

Wahhh memang murah² semuanya.

Eiza GreenAppleKu berkata...

Wow..rambang mata dibuatnya.

Nadia Johari berkata...

tak tahan..banyaknya diskaun..harini last oii...

Radhia Razali berkata...

ala..dah terlepas baby fair tu..rugi2

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com