Summer & Peach | Bralette Berjenama dari Seluruh Dunia

Holla  girls ! Jom gossip-gossip tentang kecantikan dalaman hari ni haaa , hari tu ada buat sedikit survey di facebook untuk mengetahui sejauh mana …

Dashing Sport | Untukmu Wahai Lelaki Aktif

Assalamualaikum ..  Holla lelaki-lelaki maskulin , hehe maskulin tapi kalau tak berapa nak wangi perempuann tak mau dekat tau :p , jadi kali ni aku …

Kelebihan Eucerin ProAcne A.I Clearing Treatment | Bebas Jerawat Dalam Masa 14 Hari

Assalamualaikum  Jerawat ? Ewwww , hehe hari ni aku nak share satu produk yang bagus untuk menghilangkan jerawat , untuk kondisi muka aku sebenarnya…

99 Wonderland Park Selayang | Pemandangan Cantik di Waktu Malam

Assalamualaikum  99 Wonderland Park | Taman Rekreasi Baru di Tasik Sri Murni , Selayang. Bila husband ajak berjalan , aku ON je haha so kali ni aku …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!