Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Summer & Peach | Bralette Berjenama dari Seluruh Dunia

Holla  girls ! Jom gossip-gossip tentang kecantikan dalaman hari ni haaa , hari tu ada buat sedikit survey di facebook untuk mengetahui sejauh mana kaum hawa ni tahu jenis-jenis pakaian dalam yang mereka sendiri pakai , so kebanyakannya tak semua tahu bra ni banyak jenis dan fungsi , termasuk qase…

Dashing Sport | Untukmu Wahai Lelaki Aktif

Assalamualaikum .. 
Holla lelaki-lelaki maskulin , hehe maskulin tapi kalau tak berapa nak wangi perempuann tak mau dekat tau :p , jadi kali ni aku nak share  eau de toilette dan deodorant yang memang menggegarkan jiwa raga dengan bauan nya , fuh ! Tak lain tak bukan jenama yang memang semua orang…

Kelebihan Eucerin ProAcne A.I Clearing Treatment | Bebas Jerawat Dalam Masa 14 Hari

Assalamualaikum 
Jerawat ? Ewwww , hehe hari ni aku nak share satu produk yang bagus untuk menghilangkan jerawat , untuk kondisi muka aku sebenarnya aku tidak mengalami masalah jerawat yang teruk , tapi pada bulan-bulan tertentu jerawat tu akan hadir , kadang-kadang jerawat ni kan berkait rapat sa…

99 Wonderland Park Selayang | Pemandangan Cantik di Waktu Malam

Assalamualaikum 

99 Wonderland Park | Taman Rekreasi Baru di Tasik Sri Murni , Selayang. Bila husband ajak berjalan , aku ON je haha so kali ni aku nak share cuti-cuti bujet di 99 Wonderland Park , kenapa aku kata bujet ? Sebab masuk sini tak perlu bayar tiket , ianya percuma sehingga 14 April 201…
back to top