Gigi Susu Anak Goyang Apa Yang Perlu Buat | Cara Cabut Sendiri di Rumah

Assalamualaikum Gigi anak goyang, apa yang perlu dibuat ? Haaa gelabah dulu baru fikir haha Hari tu gigi rayyan dan mula goyang buat pertama kalinya, s…

Rayyan Dah Masuk PRA Sekolah, Sekejap Je Masa Berlalu

Assalamualaikum, Alhamdulillah, hari ni nak share untuk kenang-kenangan, biasalah pertama kali anak sekolah,mak mana yang tak eksited aaa gitu, so har…

Pengalaman Bersalin Anak Kedua di Hospital Selayang Waktu Pandemik

Assalamualaikum. Kronologi bersalin, 9 Julai 2021, 38 Week 5 day ( due :18 Julai), zaman pandemik. Pengalaman bersalin anak kedua di Hospital Selayang…

Life Update : Alahan Pelik ?

Hye hari ni nak share personal life la sebab macam lama dah tak menulis, laptop qaseh buat hal then baru beli ipad hee nanti qaseh share pengalaman b…

Tips Banyakkan Susu Ibu dengan Teknik Sapuan | Melkful Breast Oil

Assalamualaikum Bila cerita tentang susu ibu ni kadang-kadang boleh buat kan kita sebagai ibu-ibu rasa down kan, lebih-lebih lagi bila kita rasa susu …

Lazz Susu Kambing Versi Omar Hana Menarik Minat Rayyan

Umi .. Nak susu Omar Hana , Umi... Nak susu Omar Hana ! Sejak dah pandai cakap ni , pantang nampak Umi ke dapur , dan bila masa pulak Omar Hana kelu…

Cara Meningkatkan Selera Makan Anak - Anak dengan Bonnisan Himalaya

Assalamualaikum ..  Kali ni aku nak cerita tentang perkembangan berat Rayyan  , dulu masa baby setiap bulan mesti berat badan dia naik 1 kg , umur 9…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!