Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

My Cetaphil Gentle Skin Cleanser Review | Tips Untuk Dapatkan Kulit Sihat

Assalamualaikum 
Hai gais , hari ni aku nak kongsi  tentang pencuci muka aku yang baru iaitu Cetaphil Gentle Skin Cleanser dan perkongsian aku kali ni sebenarnya  lebih ke arah macamana nak dapatkan kulit yang sihat dengan penggunaan pencuci muka yang bagus . Sebelum aku cuba Cetaphil cleanser ni …

Sambutan Ulang Tahun Boat Noodle yang ke-5 Tahun di Garden Mall Outlet

Hello Boat Noodle Lover ~ tahukah korang Boat Noodle telah menyambut ulang tahun yang ke-5 pada 17 March , wow wow wow happy birthday Boat Noodle , dan tahukah korang Boat Noodle telah membuka 48 cawangan di Malaysia , wow banyak kan dan yang paling latest adalah di Garden Mall . Tahniah !

Jadi se…

Buffet Ramadhan 2019 di Best Western i-City Shah Alam | Aladdin and The Malaysian Treasures

Assalamualaikum 
Hye korang , dah survey buffet ramadhan untuk tahun 2019 ? Opss walaupun terasa masih lagi awal tapi sebenarnya waktu sekarang terasa sangat pantas berlalu , tinggal lagi sebulan lebih untuk kita menyambut bulan Ramadhan , di samping kita merindui bulan yang mulia ini , pasti lah …
back to top