Cara Merawat Rambut Gugur Dengan Berkesan | Tyzara Shampoo

Orang kata mencegah itu lebih baik dari merawat , tapi dalam kes aku ni dah kena buat rawatan dah .. sebabnya aku ada masalah yang membuatkan kemahk…

Rayyan Buat Umi Cemas | Pengajaran Untuk Umi

Assalamualaikum  Bila ada anak yang makin membesar , semestinya makin lasak dan aktif , semua benda dia nak explore .. jadi benda tu semua normal la…

Cara Mudah Putihkan Ketiak secara semulajadi dengan Krim Ceklawa

Assalamualaikum ..  Hai semua , ni nak tanya satu benda rahsia tapi penting sangat dalam mencantikkan dalaman diri , tak kira lah perempuan ke lelak…

Collaboration with TheCovets | Malaysia's First Beauty Platform

Assalamualaikum and hye :) Kolaborasi dengan TheCovets. Apa itu TheCovets ? Korang suka cantik-cantik tak ? Haaa aku memang sukakan kecantikan , kada…

Percutian Awesome di Hard Rock Hotel Penang dengan Traveloka

Assalamualaikum Hai korang , antara negeri yang aku suka pergi untuk bercuti ialah PENANG !! Selain Terengganu, Penang dengan laut memang tak dapat d…

EZBUY.MY | SHOPPING ONLINE MURAH DAN MUDAH !

Ezbuy.My | Laman Shopping Online Murah dan Mudah | Hai korang semua , kali ni Qaseh nak share satu laman web shopping online yang memang mudah dan ba…

Perkembangan Rayyan di usia 7 bulan

Assalamualaikum and hye :) Lama rasanya tak bercerita tentang Rayyan , sebab baru-baru ni internet tersangat lah buat hal dan kedua charger laptop t…

FOUNDATION REVIEW | COCOBLANC MALAYSIA AURA FOUNDATION STICK

hello girls ~  korang suka makeup tak ? btw makeup ni tak semestinya kena tebal-tebal macam opera cina or macam nak pergi kawen sekali lagi , denga…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!