Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Perasaan bila menjadi seorang IBU

Assalamualaikum uols ~ masih belum terkubur lagi blog ai okeyh walapun dalam pantang , haaa gigih , lagipun dalam pantang xde pulak kabor takleh berblog kan hihi .. merepek je , 
Alhamdulillah saat ni baby ayyan dah masuk hari ke 19 , phewww pengsan umi , kali ni nak cerita sikit la bila dah bertu…

Pengalaman Bersalin di Dua Buah Hospital

Assalamualaikum semua , alhamdulillah qaseh dah jadi ummi , so blog mintak maaf la agak terabai sikit sebab qaseh dah ada kecintaan baru my baby hehe .. btw di saat ini qaseh dah masuk hari ke 11 dalam pantang .. fuhhh nak cerita pengalaman bersalin bagi kali pertama ni .. memang pengalaman manis …
back to top