Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Sanah Helwah Wan Khairil .........

Assalamualaikum ...


selamat hari lahir yang ke 27 buat kamu ... tq for everything kerana terlalu banyak beban yang saya dah bagi kat awak .. maaf , saya terlalu banyak kekurangann , semoga Allah percepatkan segala urusan kita , dan permudahkan segala2nya ... im happy with you , jangan pernah beruba…

Doa Itu Satu Ibadat ....

Assalamualaikum .......

apa khabar semua hambaNya ? sudah bersyukur kamu dengan segala nikmat yg kamu ada ? ... jika di hitung  lebih luas dari air di lautan ... walaupun nikmat nye kecil , bersyukur ..kelak nanti nikmat yg kecil itu sentiasa mencukupi .... =) 
hari ni cuti so dapat lah luangkan se…

Selamat Tahun Baru 2013 !!!

Assalamualaikum ... first entry di tahun baru , 1/1/2013 ...

belum trlambat kan qaseh nak wish happy new year to all blogger and semua hamba2 Allah s.w.t.. azam ? apa ye azam tahun ni , kat facebook ramai pulak berazam nak tamatkan zaman kebujangan nya , termasuk qaseh ahahahaha .. insyaAllah ,deng…