♥ semuanya tentang saya ............

Assalamualaikum ...  dengar lagu ni ye boleh tak saya buat entry tentang saya .. bukan tentang awak , hanya saya .. sebab saya tengah kebosanan dan tak…

Bukan Hak kita Untuk Bunuh Diri ... !

Assalamualaikum.... 12.54 a.m So bored if dengar berita or apa - apa berkaitan bunuh diri pasal cinta .. so kesian dengan orang-orang macam ni .. tu l…

Salah ke membina hubungan yang halal ?

Assalamualaikum.. tq sangat2 yang wish besday qaseh kat blog , fb mahupun dalam doa-doamu .. semoga kalian always bahagia dunia dan akhirat kelak ... …

This is my day ... happy birthday to me .....

Assalamualaikum .. umur sehari sebelum cukup bulan ..  19 jun 1988 .. 6 pagi .. that time qaseh di lahirkan , tq yaAllah atas segala kurnia Mu .. ker…

Jangan Sampai Suatu Saat Nanti ......................

Assalamualaikum........ sering qaseh dengar bila tanya seseorang , sudah makan ? dia pun menjawab sudah makan , makan hati .. terfikir2 makan hati ? o…

Sedenak... Pertemuan dengan PCM .. Mat Gebu bersama qhaliff ben ashaari !

Assalamualaikum ... err semalam qaseh pergi sedenak johor bersama2 ben ashaari , kak fiza , kak sue n tunangnya , pokku mad (que ahmad) n tunang nya…

Peluang itu ..................

Assalamualaikum cantik2 , ensem2 semua .. ''dance with the dice, if u have a dream give it a chance to happen'' orang dulu-dulu selalu …

Kenapa masih belum temui kebahagiaan.........?

Assalamualaikum... Masih ada kah bahagia , yg akan dtg dlm hidupku , puas sudah hatiku merintih sedih ..... Di saat kau hulurkan tgnmu mengubati luka …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!