Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

This is my day ... happy birthday to me .....

Assalamualaikum ..

umur sehari sebelum cukup bulan .. 

19 jun 1988 .. 6 pagi .. that time qaseh di lahirkan , tq yaAllah atas segala kurnia Mu .. kerana menghadirkan aku di dunia ni , meningkat lagi umur yang semakin tua , genap lah umur qaseh 24 tahun , masih gagal jadi hamba yang sempurna di mata Mu ya Allah .. entah sampai bila terkadang terlalu banyak noda dan dosa tercalit tanpa sedar dan memang di sedari ............ =( 

tudey is my dey .. i want to sey ... 
  • tq mak coz lahirkan diri yang selalu menyusahkan ... tq sebab dah susah payah jaga diri ni smpai besar panjang walaupun always degil2 dan selalu memberontak tak tentu pasal mase muda2 dulu walhal nak duit nak beli air kotak je pun .. dulu kan glemer sangat air kotak milo tuh
  • tq kawan - kawan yang selama ni always di sisi , sentiasa support n tegur kesalahan2 yang banyak sgt nak di hitung , tq sudi ngalirkan air mata jugak time sedeyh2 .. teringat pulak kawan baik den 2 orang tuh .. hope always bahagia .. always remember korang ..midah n cikty ... love u rindu sgt nak tdo sebantal .. gurau senda , ketawa sampai tertido tak hengat dunia ..
  • tq jugak kawan-kawan kat putrajaya tuh ,,say hye ! yang sudi berkawan dengan budak buruk nih 
  • tq buat abg beng sebab kenalkan dengan dunia blogger yang sangat2 meriah ,, n tentunye2 geng2 whatsapp yang happening ..eratkan silaturahim dengan diorg gelak je memanjang dengan korang .. u r my idol lah pokbeng dari dulu lagi ..thumbs up .. ! 
  • maafkan segala salah silap qaseh andainya selama blog ni muncul banyak kata2 mengguris perasaan kome .. dan ada yang menangis2 .. xtau lah kenapa menangis ... 
ni dah macam ucapan dapat anugerah blogger popular ni ape kes hihihi apa2 pun tq yang sudi wish besday kat fb , meseg , whatsapp ... hargai sangat .. xde hadiah pun xpe janji doa kalian tuk qaseh tu sgt2 berharga .. xtau lah bulan ni sambut besday ke tak .. n tak tahu lah kyleril nak bg adiah ape wahaha .. tq tuk kyle ril sebab selama ni banyak sgt menyusahkan dia , bagi beban ... n sudi sayang diri ni sepenuh hati .. sepenuh hati kan ! tq for everything..

hati berbicara :
yaAllah masih ada sisa2 hidup yang perlu di isi dengan hal2 kebaikan ... terima kasih kerana umur masih panjang untuk bernafas di dunia yang makin hari makin tenggelam oleh nafsu .. jangan biarkan aku semakin hanyut .. tiada manusia yang tiada masalah , tiada ujian..semua hanyalah pengalaman sementara .. senyum lah ibarat ada sinar mentari kebahagiaan sedang menanti .. hari ini kita bersedih hari esok .............? insyaAllah gembira yang mendatang , saya tak nak orang2 yang saya sayang sedih2 .. ! 
sape2 yang lahir bulan 6 awesome ! hik2 semoga kalian juga di rahmati Allah selalu dan syurga tempat kita kelak............amin..

Comments

zaheeyah said…
Selamat ulang tahun kelahiran n_n
semoga Allah mempermudahkan segala urusanmu di dunia dan akhirat... ^_^
Unknown said…
selamat ulang tahun. saya doakan semoga Allah sentiasa memberkati dan merahmati awak dunia dan akhirat.amin.selamat hari tua.=)
selamat hari lahir kak. happy2 dgn the Love. :P
selamat ulangtahun kelahiran qaseh.. :-) semoga dalam lindungan Allah selalu.. ameen
selamat ulangtahun kelahiran qaseh.. :-) semoga dalam lindungan Allah selalu.. ameen
M Fizan said…
same birthdate with my jantung hati. sanah helwah. may Allah bless u always :D keep blogging!
Unknown said…
hambek nak..gedabak ko tempek gambar...eid milad saeid lah jugak
fizafantagirO said…
Happy Birthday sayang :) qaseh suka air kotak milo eh , nanti kak piza bg eh . hihihi ..
dear anies said…
HAPPY BIRTHDAY QASEH!
shaFazie said…
selamat harijadi cik qaseh..semoga dipermudahkan segalanya..amin..
have a nice day :D
shaFazie said…
selamat harijadi cik qaseh..semoga dipermudahkan segalanya..amin..
have a nice day :D
SURIA AMANDA said…
Selamat Hari Lahir dik..kita berkongsi bulan..akak 0606..hehehehe
fiqas said…
selamat ulangtahun qaseh..

harap qaseh dapat menjadi insan yang membanggakan org2 yang tersayang...
kay_are said…
selamat hari jadi qaseh.. tua dah rupenye.. =P ape pun.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. amin..
Yanty Lee said…
Happy Birthday Dear!

May ALLAH bless U dan all the best in ur undertakings!
Unknown said…
selamat melahirkan diri qasehh.. xD
||aLeaSaRa|| said…
happy birthday cute girl ^^

smga Allah murahkan rzki,diberkati usia & dipermudahkan sgla urusan amin
Unknown said…
happy birthday qaseh

http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/06/kesibukkan.html
Anonymous said…
happy birthday dik
fizafantagirO said…
oh qaseh ! :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/happy-birthday-dear.html
zuhaida said…
selamat hari lahir :)
cik ruru ahiru said…
happy birthday Kak Qaseh ..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ♥
kurus said…
eppy bday dear ..
semoga bahagia selama2nya ..
aminnn ;)
happy bufday qaseh :)