Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

[TRAVEL] REVIEW HOTEL SUNGAI PETANI INN KEDAH

Assalamualaikum ..


Sambungan travel qaseh bersama sahabat media kali ini , qaseh nak memperkenalkan kepada korang tentang hotel SUNGAI PETANI INN (formely known as amanpura hotel) , kalau korang pergi travel kemana-mana tempat for sure la first yang korang kena mark is penginapan ,jika korang datang ke kedah , jangan lupa untuk menginap di SG PETANI INN kerana semua kemudahan di sini cukup lengkap ,in shaa Allah korang pasti berpuas hati .. kenapa ye ? haaa tu korang kena baca smpai habis ... yang pasti ia sangat berpatutan dan berbaloi2

klik read more untuk review penuh 

Berlava Grill dengan geng Putrajaya

Assalamualaikum .. hai semua ,, winks baru balik dinner beger bakar ..aduhh ngantok tapi tahan sat nak update entry ..

Owh tadi kitorang pergi berlava grill kat restaurant lava grill taman sri serdang , dkt balai polis kat depan pasaraya hari2.. hohoho ape2 aktiviti terus bincang dlm group .. siap…

Antara Dua Rasa ....

Assalamualaikum.. semoga diberkati Allah ...

Bila kita sedih kita menangis beria-ria .. kita tak kisah dah apa orang cakap .. kita tak dengar dah apa mereka2 nasihat .. yang kita tahu kita nangis je... bukan kita sengaja nak nangis tapi bila hati sakit dan sedih hanya tu yang mampu legakan hati .. …