Applikasi Droprint | Print Gambar Terus dari Telefon Pintar

Assalamualaikum  Applikasi Droprint | Print gambar terus dari telefon pintar | Holla korang , boleh tak nak tanya something ?mesti gambar-gambar dala…

Resepi Kuih Keria Viral

Assalamualaikum ~  Tajuk kemain kan , orang lain dah lama dah buat kuih keria ni , aku je ketinggalan zaman hihi baru nak buat la korang ~ biasanya …

Cadeau Beauty Lip Glow Review | Cantiknya Dihiasi Sekuntum Bunga

Assalamualaikum  Holla korang ~ pernah tak korang ada perasaan seperti jatuh cinta pandang pertama ? bila pandang si dia mata tak berkelip merenung …

Resepi Bubur Kacang Hijau | Bila Suami Mengidam ~

Assalamualaikum  Holla ~ hari ni aku jadi chef , eh jarang sebenarnya aku update pasal masak-masak dalam blog ni apatah lagi nak kongsikan apa yang …

Bila Rayyan Pecahkan Screen Fon Umi !

Assalamualaikum FUH ! tarik nafas panjang nak taip entry kali ni , alkisahnya nasi sudah menjadi bubur , kalaupun bubur tu di jadikan nasi kembali k…

Rayyan jadi model ke ?? First Job Rayyan

Assalamualaikum , holla semua .. jangan keliru ok , kalau cerita pasal Rayyan tetiba automatik bahasakan diri sebagai Umi hehe .. so kali ni Umi nak…

Spesifikasi Gt Mobile | Review Telefon Pintar GT888

Assalamualaikum .. Hai guys . seperti yang di janjikan haritu qaseh ada beritahu bahawa qaseh akan review Gt Mobile yang baru-baru ni di lancarkan d…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!