Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Applikasi Droprint | Print Gambar Terus dari Telefon Pintar

Assalamualaikum 
Applikasi Droprint | Print gambar terus dari telefon pintar | Holla korang , boleh tak nak tanya something ?mesti gambar-gambar dalam smartfon korang tu dah beribu agaknya kan ? , yelah sekarang bukan macam zaman dulu , tangkap gambar pakai kodak je lepastu kedekut haji bakhil pula…

Resepi Kuih Keria Viral

Assalamualaikum ~ 
Tajuk kemain kan , orang lain dah lama dah buat kuih keria ni , aku je ketinggalan zaman hihi baru nak buat la korang ~ biasanya kalau nak buat pape , kuih ke apa .. kena tunggu laki iols cuti dulu ..sebab apa ? sebab dia kata tak puas hati makan lepastu pergi kerja ..( takut bi…

Cadeau Beauty Lip Glow Review | Cantiknya Dihiasi Sekuntum Bunga

Assalamualaikum 
Holla korang ~ pernah tak korang ada perasaan seperti jatuh cinta pandang pertama ? bila pandang si dia mata tak berkelip merenung , hidung pulak kembang kuncup dengan haruman semerbak si dia .. bibir tersenyum ketika mata memandang ~ eh eh eh qaseh dah kawen mana boleh jatuh cint…

Resepi Bubur Kacang Hijau | Bila Suami Mengidam ~

Assalamualaikum 
Holla ~ hari ni aku jadi chef , eh jarang sebenarnya aku update pasal masak-masak dalam blog ni apatah lagi nak kongsikan apa yang aku masak , tapi mungkin syndrom mak mak datang merasuk hari ni , dengan mood rajin nak tangkap gambar , nah ! resipi bubur kacang hijau buat tatapan …

Bila Rayyan Pecahkan Screen Fon Umi !

Assalamualaikum
FUH ! tarik nafas panjang nak taip entry kali ni , alkisahnya nasi sudah menjadi bubur , kalaupun bubur tu di jadikan nasi kembali keringkan balik memang tak sedap jugak ye dak maka marilah berhuhu .. btw kejadian semalam meruntun jiwa jugak sebab baru jugak la tukar screen fon sel…

Rayyan jadi model ke ?? First Job Rayyan

Assalamualaikum , holla semua .. jangan keliru ok , kalau cerita pasal Rayyan tetiba automatik bahasakan diri sebagai Umi hehe .. so kali ni Umi nak cerita kisah Rayyan shooting , haaa gitu retis kau , mok mung ni dulu takde nye nak shooting-shooting bagai masa umur cenggini haha .. macamana Rayya…

Spesifikasi Gt Mobile | Review Telefon Pintar GT888

Assalamualaikum ..
Hai guys . seperti yang di janjikan haritu qaseh ada beritahu bahawa qaseh akan review Gt Mobile yang baru-baru ni di lancarkan di Malaysia , iaitu telefon pintar yang di datangkan khas dari Singapore , jadi telefon pintar Gt Mobile ni sangat baru dan hangat di pasaran .. kalau …