Cuba Lazz Susu Kambing Untuk Tambah Kalsium Ibu

Assalamualaikum .. Susu kambing ke susu lembu ? haruslah susu kambing sebab korang pun tahu kan susu kambing lebih banyak khasiat dan ia adalah maka…

Balm Tasneem Naturel Mengatasi Masalah Bayi & Anak Kecil

Assalamualaikum  Sejak dua menjak ni wall fb dan insta aku di penuhi dengan viral satu produk ni , jap-jap orang ni share , jap-jap orang tu share .…

Rayyan's 1st Hair Cut | Behavenya dia !

Assalamualaikum  Pagi semalam husband balik kerja macam biasa , toktoktok aku pun pergi bukak pintu then dia suruh ambik barang-barang dapur yang ad…

Kopitiam Kita Kota Bharu | Wajib Singgah Makan Roti Titab

Assalamualaikum , baru - baru ni ambo kelik Jerteh kampung ambo , pahtu doh aley-aley kelik tu sero nok makey roti titab di Koto Bharu .. hukaloh ta…

BR1M 2018 | Pendaftaran dan Kemaskini BR1M sehingga 31 Disember

BR1M | Bantuan Rakyat 1 Malaysia , bagi yang tak tahu dan belum daftar atau kemas kini lagi BR1M , boleh lah hadir ke mana-mana cawangan LHDN / Pusa…

KFC Chizza Chicken X Pizza | Sedap ke Chizza ni ?

Assalamualaikum ~  Serabut pulak bila iklan KFC lalu lalang di tv , asal iklan je nampak KFC asal KFC nampak iklan .. sebab tu kena dapatkan jugak h…

Cendol Zam Tambah Percuma Sehingga Kenyang

Assalamualaikum , alhamdulillah dapat jugak balik kampung bulan ni .. sebenarnya tak jadi sebab banjir teruk hari tu , banyak jugak jalan tutup then…

Botaneco Garden Baby | Produk Penjagaan Organik Bagus Untuk Bayi

Assalamualaikum Produk Organik Botaneco Garden | Ada sesetengah bayi , kulitnya sangat lembut dan sensitif , sebab tu dalam pemilihan produk penjagaa…

Drama-Drama Korea Terbaik 2017 Wajib Tonton

Annyeonghaseyo ~ Benci nya bila dah start balik gilakan drama Korea , tidur mesti tak cukup dan tak sabar tunggu episod demi episod .. ni semua Jeeb d…

Gambar Nikah Fattah Amin dan Fazura

Assalamualaikum  Aku bukan peminat mereka berdua , tapi mereka ni betul-betul orang kata fenomena .. mana taknya dari lofattah hinggalah fattzura ..…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!