Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Gambar Nikah Fattah Amin dan Fazura

Assalamualaikum 

Aku bukan peminat mereka berdua , tapi mereka ni betul-betul orang kata fenomena .. mana taknya dari lofattah hinggalah fattzura .. pandai diorang gabung nama hahaha tapi apapun memang bagi peminat mereka kejutan demi kejutan yang fattzura ni bagi .. 

First kisah pertunangan secara diam-diam yang di anggap oleh netizen semua mereka sudah menikah , rupanya hanya bertunang then buat press conference lepas balik umrah , katanya nak kawen hujung tahun tup-tup hari ni dengan berita dah menikah secara sah di sebuah hotel dalam suasana yang tertutup .. 



Ramai jugak yang sedih sebab tak dapat apa-apa berita , dan wartawan juga tidak di jemput haha , papepun tu hak mereka mungkin nak majlis berjalan lancar dengan tenang .. apa-apapun tahniah buat mereka berdua .. aku suka tengok Fazura ni bertudung nampak sangat manis .. tak di nafikan Fazura sangat cantik .. semoga kekal hingga ke Jannah ye 


Comments

Cici said…
Cantiknyaa Fazura. sesuai dorang ni <3
I am LZ said…
Alhamdulillah, mereka berdua telah pun selamat diijabkabulkan..
Semoga bahagia.. LZ suka tengok Fazura sebab dia sweet ;-)
mas saari said…
Tak minat jugak tapi Fazura cantik sangat masa tunang tu.
Eyqa Hasnan said…
Fazura nampak lawa gilaaaa!
Tgk vid dia.. Lg bsemut haaa
Mimin Adam said…
fazura lawa sangat,
tak tahu lahh kena Fattah Amin. hmm hmm