Kenapa Guna Penumbuk ?

Assalamualaikum..... "orang yang tidak pandai menguasai mindanya sendiri .. 'fighting' jalan terbaik bagi dia '' siapa pernah ber…

Tak Perlu Sakitkan Hati Ku lagi ~

Assalamualaikum .. "cukup sudah kau lukakan hati ... pergi lah jauh dari hidupku .. kenapa sering kau gores luka dihatiku'' bila kehilang…

Salma Juara Mentor 5 !!

Assalamualaikum ... hik2 semalam tengok mentor lagik .. mentor akhir , hari tu masa separuh akhir frust menunggeng dapat kat ieqa protege edry ! mal…

Jangan Menangis Sayang ~

Assalamualaikum .. really2 like this song ...sad song .. btw nama artis ni seakan2 nama qaseh .. hihi nama qaseh sufura ..tapi artis ni safura .. ngeh2…

Kritikan Tajam Itu Satu Penghormatan !

Assalamualaikum.. qaseh xde idea nak hupdate ~ hurmmm entry pasal ni pun jadilah ye .. sorry if tak best ! jika kita semakin di hormati .. jika kita …

Cinta Bukan Alat Permainan ~

Assalamualaikum bloggers ..ma'assalamah ! "tamak atau pentingkan diri sendiri" dikanan orang lain dikiri orang lain ..di hati orang lain …

Dunia Tidak Adil !!

Assalamualaikum.... "kadang2 dunia ni memang tidak adil bukan ?'' betulkah dunia ini tidak adil ? ataupun aku seorang je merasakan ketida…

aku percaya jodoh itu ada !!

Assalamualaikum... "jika benar ada jodoh diantara kita ..pasti kita akan bersama juga suatu hari nanti ..bila dan dimana ~ aku tidak mahu tahu !t…

Tak Puas Hati Dengan Juri Mentor ~

Assalamualaikum... layan lagu rock yang salma bawak semalam !  semalam qaseh tengok mentor ! ingatkan salma markah paling tinggi and boleh masuk fin…

Lelaki ~apakah ciri-ciri bakal isterimu ?

Assalamualaikum .. walaweh ! rasa macam nak lompat kegirangan je .. haha kabel internet dah sambung balik..yeahhhh masa untuk aktif berblog huhu.. tq…

Secret Of Heart~

Tertanya2 pada hati .. adakah hati ni punyai rahsia ? terlalu banyak rahsia hingga kadang2 jadi satu beban ? rahsia hati ..rahsia hidup ..rahsia pera…

MEMBAWA DIRI BUKAN KERANA TERLUKA

Assalamualaikum .. YaAllah rindunya qaseh kat korang2 semua .. maaf qaseh dah lama menyepi bukan kerana apa tapi kerana keadaan yg memaksa..eceh ..ma…

AKU INGIN BERUBAH

Assalamualaikum .. nak join jiran sepagar qaseh punya contest .. dah lama dah nak juin tapi tak nyempat , so qaseh juin hari ni je lah ..kalau korang…

Entry Review sahaja ...

Assalamualaikum ... hajat di hati malas nak buat entry .. tapi ada something datang mengetuk ...qaseh nak publish  komen yang qaseh suka .. bukan se…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!