MEMBAWA DIRI BUKAN KERANA TERLUKA

41 ulasan:
Assalamualaikum ..
YaAllah rindunya qaseh kat korang2 semua .. maaf qaseh dah lama menyepi bukan kerana apa tapi kerana keadaan yg memaksa..eceh ..maaf kan qaseh yang follow qaseh .. maaf kan qaseh yg dtg menjenguk tapi tanpa apa2 yang qaseh persembahkan .. maafkan qaseh andainya blog ini terlalu sepi buat sementara waktu ... yes i really miss miss n miss u olz..rindu nak baca blog2 korang ...

kalau rindu ...tataplah potret udoh ni buat seketika haha .. macam lah ade org rindu den ..gila perasan gulppppp!

sebenarnya KABEL kena curikkkk !!!!!!!!!! so tak dapat nak mengonline n mengupdate blog ni dengan laju seperti biasa .. n now online kat pustaka sambil cari2 buku novel untuk di jamu kepada mata yang dah lama tak menghadap laptop ! dengan ini saya meminta maaf dari pihak kabel yang telah di curi .. dan pencuri kabel ! apesal lah hang curi kabel kat sini .. tahu lah jelez qaseh update blog sokmo .. sob3x!

hati berbicara :
nanti qaseh datang lagi selepas kabel di sambung .. jangan bencikan qaseh andainya qaseh sepi tanpa apa2 berita kerana blog ni telah termasukdalam diri sendiri .. someday qaseh akan sembahkan lagi entry2 yg telah lama terbenam di sudut hati ... tq u olz..
setiap hati punya rahsia ..apakah rahsia itu .. maybe hanya satu perasaan ..
qaseh sedang mencari apa yg terbaik buat diri qaseh ..:p 
assalamualaikum ?

41 ulasan:

Unknown berkata...

itulah kelebihan brduben..susah nak kena curi

MizzTina berkata...

ingtkn ke mana dak comel ni menghilang...

forever love berkata...

huhuu.. rindu dengan celoteh akak... :(

Unknown berkata...

kabel kene curi... kene mangga tu.. hehe....

Kechik Itu Comel berkata...

follower qaseh tetap setia..=)

Ujang9897 berkata...

igt majuk..hehe =)

tepek muka besar2 tu terus muntah hijau..hahahaha

ezy.xixii berkata...

giler betol pencurik kabel..
aritu kat kg cik ezy kene jgk..
dekat sebln jgk xleh online..
sobss..

Prince Halilintar berkata...

la sape la yg curi kabel qaseh ni...terlepas jgk rindu ni nk tgk blog qaseh update..hahaha..ok..jgn lupe kunjung blog prince plak ye..

hv a nice day..

Sunah Sakura berkata...

wahhh....update!!! hahahaha~ eiks, da pandai justify dah yeee...:p

da cantik da blog dia...:p

Mr. Luffy berkata...

ksian kabel 2..sob3....

Fasihah Supian berkata...

sape yg curi kabel tu??meh sini nak sembelih betul!!haisyyyyy

Mama Gee berkata...

lorrrrr...kabel kena curik???
patut le..ingatkan busy buat persiapan nk kahwin...heheheehe...

Qila Adol berkata...

kesian akak..ptutlah tunggu2 update xde..xpe2..qila tunggu akak..

al_hakim berkata...

sy suke blog qaseh yg ni..cntik..=)

Anisa Hang Tuah berkata...

cewahh
:)

sedang tatap potretmu

mrs kayrul berkata...

siannya....nie nak kena potong nie tangan pencuri kabel nie...hehehhehe

aliarosli berkata...

patut ler lame tak nampak akak

rindu gak nih =(

Unknown berkata...

Patut lah jarang in fb pun.. =)

KatekateKite berkata...

hehe,patutla senyap sunyi,kabel dicurik rupenyer =p

KAMIHIDUP berkata...

dia nak sabotaj qaseh kot, heee. :)

aDisH.sHidA berkata...

rindu serindu rindunya

efa berkata...

erk patut tak nmpak qaseh mengubdate blog ngee

RaraPuing berkata...

si cantik :) alolo sian dia .

suka terjah sini,blog u best la dear

qwert. berkata...

no one knows secrets we keep inside,hehehehee
tuh la dia jeles la tuh tadak ide nak menge-blog apa

kaizen berkata...

sgt2 x ptot la sape yg curik kabel tuh...

dina diana berkata...

tapi..dina memang bawak diri kerana terluka...=(

CikPuanWanda berkata...

xpe..ttp bca qasehnya post :)

Unknown berkata...

ow,ciannya..he,sabar la yer:)

alexayussida berkata...

saya rindu awak...

Isteri Encek Bard berkata...

sangat rindukan qaseh.. cian kamu kabel tak di repair balik

cik sakdi berkata...

sebat je orang yang curik kabel tu. huhu

abadi romeo berkata...

tercari2 entry baru Qaseh..terasa kehilangan..

fyna ahmad berkata...

kabel kene curi?huhu...nk kene sape yg curi nih..
;)

Kyra Elric berkata...

kyra pown rindu pd qaseh juga gege...tp bz n exam hehehe

nur aisya humaira berkata...

Assalam qaseh..:)

ramai je org rindu qaseh...keke

aisya nk pinjam novel,boleh???ngee~~

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

berubah wajah ...nice

^pasu bunga^ berkata...

kabel kene curi..issshh nak kene orang yg curi kabel tu~~

kepada yg saja ambil..terambil kabel tu:
"hepp..bagi balik kabel qaseh tu"

Kyra Elric berkata...

hye qasehh..kyra tagkn u qasehh..lau sudi join la taw hehe
http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/05/contest-semua-tentang-empat.html

Ilaasuhailaa berkata...

ptotla lamo dop on9..xpo2..pahnie on9 puah deh Qasehh..(^^,)

rj Etika berkata...

hoh...kabel baru dah dapat belum? pakai la broadben. walaupun lembab tapi susah nak kene curik. hahaha~

Unknown berkata...

ngeh3... patutla lame menghilang..

beli berukband la senang tayah kabel2..;)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com