Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Statistik Blog

Recent Post

MEMBAWA DIRI BUKAN KERANA TERLUKA

Assalamualaikum ..
YaAllah rindunya qaseh kat korang2 semua .. maaf qaseh dah lama menyepi bukan kerana apa tapi kerana keadaan yg memaksa..eceh ..maaf kan qaseh yang follow qaseh .. maaf kan qaseh yg dtg menjenguk tapi tanpa apa2 yang qaseh persembahkan .. maafkan qaseh andainya blog ini terlalu sepi buat sementara waktu ... yes i really miss miss n miss u olz..rindu nak baca blog2 korang ...

kalau rindu ...tataplah potret udoh ni buat seketika haha .. macam lah ade org rindu den ..gila perasan gulppppp!

sebenarnya KABEL kena curikkkk !!!!!!!!!! so tak dapat nak mengonline n mengupdate blog ni dengan laju seperti biasa .. n now online kat pustaka sambil cari2 buku novel untuk di jamu kepada mata yang dah lama tak menghadap laptop ! dengan ini saya meminta maaf dari pihak kabel yang telah di curi .. dan pencuri kabel ! apesal lah hang curi kabel kat sini .. tahu lah jelez qaseh update blog sokmo .. sob3x!

hati berbicara :
nanti qaseh datang lagi selepas kabel di sambung .. jangan bencikan qaseh andainya qaseh sepi tanpa apa2 berita kerana blog ni telah termasukdalam diri sendiri .. someday qaseh akan sembahkan lagi entry2 yg telah lama terbenam di sudut hati ... tq u olz..
setiap hati punya rahsia ..apakah rahsia itu .. maybe hanya satu perasaan ..
qaseh sedang mencari apa yg terbaik buat diri qaseh ..:p 
assalamualaikum ?

Comments

Unknown said…
itulah kelebihan brduben..susah nak kena curi
MizzTina said…
ingtkn ke mana dak comel ni menghilang...
forever love said…
huhuu.. rindu dengan celoteh akak... :(
Unknown said…
kabel kene curi... kene mangga tu.. hehe....
follower qaseh tetap setia..=)
Ujang9897 said…
igt majuk..hehe =)

tepek muka besar2 tu terus muntah hijau..hahahaha
ezy.xixii said…
giler betol pencurik kabel..
aritu kat kg cik ezy kene jgk..
dekat sebln jgk xleh online..
sobss..
la sape la yg curi kabel qaseh ni...terlepas jgk rindu ni nk tgk blog qaseh update..hahaha..ok..jgn lupe kunjung blog prince plak ye..

hv a nice day..
Sunah Sakura said…
wahhh....update!!! hahahaha~ eiks, da pandai justify dah yeee...:p

da cantik da blog dia...:p
Mr. Luffy said…
ksian kabel 2..sob3....
Fasihah Supian said…
sape yg curi kabel tu??meh sini nak sembelih betul!!haisyyyyy
Mama Gee said…
lorrrrr...kabel kena curik???
patut le..ingatkan busy buat persiapan nk kahwin...heheheehe...
Qila Adol said…
kesian akak..ptutlah tunggu2 update xde..xpe2..qila tunggu akak..
al_hakim said…
sy suke blog qaseh yg ni..cntik..=)
Anisa Hang Tuah said…
cewahh
:)

sedang tatap potretmu
mrs kayrul said…
siannya....nie nak kena potong nie tangan pencuri kabel nie...hehehhehe
aliarosli said…
patut ler lame tak nampak akak

rindu gak nih =(
Unknown said…
Patut lah jarang in fb pun.. =)
KatekateKite said…
hehe,patutla senyap sunyi,kabel dicurik rupenyer =p
KAMIHIDUP said…
dia nak sabotaj qaseh kot, heee. :)
aDisH.sHidA said…
rindu serindu rindunya
efa said…
erk patut tak nmpak qaseh mengubdate blog ngee
RaraPuing said…
si cantik :) alolo sian dia .

suka terjah sini,blog u best la dear
qwert. said…
no one knows secrets we keep inside,hehehehee
tuh la dia jeles la tuh tadak ide nak menge-blog apa
kaizen said…
sgt2 x ptot la sape yg curik kabel tuh...
dina diana said…
tapi..dina memang bawak diri kerana terluka...=(
CikPuanWanda said…
xpe..ttp bca qasehnya post :)
Unknown said…
ow,ciannya..he,sabar la yer:)
alexayussida said…
saya rindu awak...
sangat rindukan qaseh.. cian kamu kabel tak di repair balik
cik sakdi said…
sebat je orang yang curik kabel tu. huhu
abadi romeo said…
tercari2 entry baru Qaseh..terasa kehilangan..
fyna ahmad said…
kabel kene curi?huhu...nk kene sape yg curi nih..
;)
Kyra Elric said…
kyra pown rindu pd qaseh juga gege...tp bz n exam hehehe
Assalam qaseh..:)

ramai je org rindu qaseh...keke

aisya nk pinjam novel,boleh???ngee~~
berubah wajah ...nice
^pasu bunga^ said…
kabel kene curi..issshh nak kene orang yg curi kabel tu~~

kepada yg saja ambil..terambil kabel tu:
"hepp..bagi balik kabel qaseh tu"
Kyra Elric said…
hye qasehh..kyra tagkn u qasehh..lau sudi join la taw hehe
http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/05/contest-semua-tentang-empat.html
Ilaasuhailaa said…
ptotla lamo dop on9..xpo2..pahnie on9 puah deh Qasehh..(^^,)
rj Etika said…
hoh...kabel baru dah dapat belum? pakai la broadben. walaupun lembab tapi susah nak kene curik. hahaha~
Unknown said…
ngeh3... patutla lame menghilang..

beli berukband la senang tayah kabel2..;)