Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

MAC Waterproof Eyeliner Murah

Assalamualaikum..

Tadaaaa qaseh nak promot something buat korang semua , perempuan ni haaa kalau keluar tak mekap memang tak sah kan , lebih-lebih lagi si qasehdalia tu, qaseh dua benda yang memang tak boleh  tinggal bila nak keluar g mana-mana.. pertama-tama eyeliner dan kedua lips ice or lip balm..sebab bibir cepat kering , tapi aku tak la pakai yang branded punya.. yang biasa-biasa je dek non,tak mampu cik kiah... tapi satu benda yang qaseh menitikberatkan tentang eyeliner tak kira pensil ataupun liquid , it must be 'waterproof' senang nak solat..

so qaseh nak promot kat korang semua MAC Waterproof Eyeliner murah2 je tak lebih RM10 pun,haaaa percaya tak.. silalah percaya hokey ! eyeliner ni long lasting punye dan warna pun pekat , tapi qaseh ada warna hitam je ...

berminat?
whatsapp qaseh atau meseg kat no ni ye 0145156842
limited and siriyes buyer only =)


Comments

dear anies said…
Qaseh, ni jenis pensel ke?
Akmall Razlan said…
terasa lak berminat la Qaseh..tapi bukn tuk saya...utk my sis..hehe..dia nak pakai MAC lah..
Qaseh Dalia said…
Akmall berminat boleh wasap
Kisah Tatie said…
alah, apesal tak promote hari tu??? kalau tak sure i borong