Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Buffet Ramadhan di PICC Putrajaya

Assalamualaikum ,

Tinggal beberapa hari je lagi nak masuk bulan ramadhan , bersempena dengan Ramadhan AlMubarak yg bakal menjelang  Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) memperkenalkan promosi berbuka puasa yang bertemakan 'Hidangan Tradisi Warisan Budaya' , qaseh sempat menjoinka…

Blogger Wedding | Selamat Pengantin Baru Mk Syahir & Matyie

Assalamualaikum , first tadaaa cantik tak header baru qaseh , sebenarnya olah yang lama je , jadikan baru .. nampak berseri sikit , sekali sekala angkat bakul ..

first of all , haaa lambat pulak update pasal kawan2 blogger yang di kira rapat jugak la , sudah menamatkan zaman kebujangan mereka , bo…

OMG FEST 5 HARI LAGI !! | 50 BOOTH LAGI UNTUK DI SEWA

Assalamualaikum semua facebook sellers , instagram sellers , blogger sellers ! kaki - kaki bazaar lagi 5 hari , what !yaaaaaaaaaa  lagi 5 hari untuk OMG FEST 2014 .. !


Cuma LIMA HARI. LIMA HARI saja lagi sebelum OMG FEST 2014 bermula pada Jumaat dan Sabtu ini (27 dan 28 Jun) di Shah Alam Convention…

SEWA TAPAK BOOTH MURAH DI OMG FEST 2014 | ANDA SEWA ANDA UNTUNG !!!!!

Kalau korang nak tahu booth yang ada untuk di sewa bukan hanya untuk fesyen sahaja , tapi boleh juga untuk kaki bazaar yang ingin menjual makanan malahan untuk kecantikan juga , haa mungkin ada yang terasa sedih kerana fikir booth yang di buka untuk fesyen sahaja kan ? so apa tunggu lagi , tambah2…

OMG FEST 2014 anjuran ZAYNIA TEAM | 100 BOOTH LAGI !

Assalamualaikum ,


OMG!! gempak tak tajuk  , memang segempak fest yang bakal berlangsung nanti , memang peluang terbaik buat korang-korang yang sememangnya kaki bazaar rugi kalau melepaskan peluang terbaik ni, memang konfirm terlaris di pasaran ..tapi OMG tinggal 100 booth je lagi ! so qaseh sarank…