Bila rasa mengidam ~

Assalamualaikum , Korang pernah tak rasa nak makan sesuatu , tiba je ia datang mengundang tekak , perut dan tetiba terluah ''erm sedapnya ka…

Cara lentikkan bulu mata dengan cepat | Beauty Tips

Assalamualaikum , Hari ni bajet 2016 pukul 3 petang, nak tengok ke tak , eh ! takde kena mengena dengan tajuk .. hehe btw internet dah makin semput …

Thistle Hotel Johor Bharu | Hotel Menarik di Johor

Assalamualaikum  Baru berkesempatan untuk update pasal hotel ni , alkisahnya sewaktu di Johor tempoh hari , qaseh telah menginap di Thistel Hotel Jo…

Kacang Pistachio | Kacang Cerdik Kegemaran Qaseh

Assalamualaikum ~  Selamat pagi malaysia , korang dah breakfast ke , ermm ermm qaseh breakfast dengan ubat je , eh takdelah dengan kacang Pistachio …

Perasaan bila pertama kali di tendang baby | My Pregnancy Journey

Assalamualaikum , Sejak dua menjak ni , loya dan muntah muncul balik tapi tak kerap sangat , maybe sebab makan terlalu banyak atau tak kena dengan t…

Pesanan Ringkas Buat Suami Sendiri

Assalamualaikum , Dalam rumah tangga ni memang banyak ujian dan dugaannya , aku pun masih 'newbie' dalam alam ni , kadang-kadang ada perangai…

Shopping aksesori gadget murah di Gadgets World 666 Sri Gombak

Assalamualaikum , Kalau sebut tentang Gadgets World 666 ni mesti korang kenal kan , sebab pernah di viralkan katanya kedai ni jual accesories dan m…

Kitar Semula Bekas-Bekas Goodies

Assalamualaikum , Alhamdulillah berpeluang lagi melihat dunia hari ni , hehe di sebabkan kebosanan tadi , aku pun merajinkan diri dok mengemas apa y…

Perkhidmatan Sewa Lori Murah

Assalamualaikum ,  Sementara daku menunggu bahan-bahan beku sejuk untuk di masak , moh la kita buat entry express jap , ni nak cerita 2 3 hari lepas…

King Size Wardrobe by Lazada

Assalamualaikum , Hari tu tengah kecoh pasal mycybersale , gatal jugak tangan tengok sale-sale yang ado , last-last aku berkenan dengan almari ni ..…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!