Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

King Size Wardrobe by Lazada

Assalamualaikum ,

Hari tu tengah kecoh pasal mycybersale , gatal jugak tangan tengok sale-sale yang ado , last-last aku berkenan dengan almari ni .. masa tu rm42 ade .. rm49 pun ade tapi skang dah makin naik harga nya haaa so cepat-cepat la daku rembat dengan penuh kecomelan , order almari ni .. lagi pun banyak barang tak kemas dan serabut pulak mata memandang .. dengan cadar nya la , selimut , comforter bagai .. lagipun satu almari memang tak cukup ahaks ..

Jadi aku pun oder minggu lepas , dalam tu dia tulis dalam 8 or 9 oktober sampai la , tapi 7 oktober dah sampai dah .. weee laju ~ tak sempat nak merajuk sebab lambat ke ape ke kan .. tq Lazada .. takdelah susah sangat nak pasang almari ni , dan semua barang2 cukup .. so takde ape nak komplen ! haa bab tu tiptop .. 




mula-mula sampai eh eh nampak macam kecik je kotak ni .. 


bukak-bukak gini laa alatan yang di beri untuk kerja2 pemasangan ~ 

iols amek warna purple , sebab takde pilihan warna pulak masa tu , blog pun warna pepel , laptop dan almari pun nak warna pepel jugak ... gituh !

first step ~ terkocoh2 mak buyung buat ni ,, mula2 pasang sorang-sorang je .. pastu hencik laki yang buat hehehe

tapi nak pesan , kain dia takdela tebal sangat , so hati2 bila nak pasang cover almari ni kat bahagian atas , kot2 terkoyak plak .. jangan nak ganas2 sangat la ~
 dah nak siap dah ~ 

tadaaaa haha siap dah almari powerrangers purple ku .. btw mmg agak besar dan kukuh la almari ni , standard la dengan harga kan .. haaa aku dah masukkan semua barang2 dalam ni .. so puas hati memang banyak barang boleh muat ! 

tq kerana sudi membaca , lepas ni nak selalu jenguk2 lazada kot2 ada banyak sale lg .. 

Comments

kisah si dairy said…
ni yang rasa macam nak beli je..kalau kukuh boleh la..
y i e n said…
Wahhh.. Menarik.. Cantik pon cantik :)
Unknown said…
macam senang je nak pasang..kena usha Lazada nih..tq
ezy.xixii said…
Uish.. menggugat keimanan ni.. mcm kene beli jgk je.. haha
ienaeliena said…
wah murah
dlu iena beli RM70++ jugak
tapi dah roboh hehe banyak sgt baju :D
Anonymous said…
Iday pon beli, untuk adik iday dekat rumah sewa. memang tahan kukuh, tapi jangan overload pulak. heheheeh :)
Hanim said…
cantik la pulak kaler pepel ni qaseh hehe
Yanieyusuf.com said…
wahh menariknya..besra gak tengok dalam gambar tu..
diaripink said…
kite pun suke shopping dkt Lazada ni.. teringin jugak nk beli benda ni..
Sue Izza said…
alaaaa kita tak pasang lagi huhuuu ari minggu la hehhehe...agak besar jugak ye...
Unknown said…
hat ni paling murah iman tgk..yg murh selama ni rm80 jer.nsb akk baik la
Luqman Zakaria said…
sebelum nih pernah tgk lemari nih kat lazada tuh tapi tak yakin nak beli sebab takut tak kukuh ke apa kan..tapi bila tgk entry nih rasa macam nak pergi bukak website lazada skg jugak..haha
BTS said…
Baru td perasan..tp tak pasti ketahanan.
Nampak ok saja ni..
LM said…
Ooo kukuh ye su? Wah nk beli gak la utk ank bujang.
Anonymous said…
Sekarang dah turun. RM41 je.. free shipping pulak tu..