Life Update : Alahan Pelik ?

Hye hari ni nak share personal life la sebab macam lama dah tak menulis, laptop qaseh buat hal then baru beli ipad hee nanti qaseh share pengalaman b…

The Legend Resort Cherating Best ! | Bercuti Bersama Keluarga KBBA

Assalamualaikum semua , bila blog tak berupdate maknanya tuan blog sangat sibuk haha dan kali ni qaseh sibuk bercuti di Cherating bersama keluarga b…

Pentingnya Bra Menyusu / Nursing Bra Untuk Ibu-Ibu

Hai , hari ni aku nak tanya dan survey sikit , bagi korang bra menyusu / nursing bra penting ke tidak buat ibu-ibu semua ? atau pun ''alaahhh…

Yunnan Nationalities Village | Tempat Menarik di Kunming China

Hari-hari terakhir berada di negara orang , wajib manfaatkan sepenuhnya , sekejap nya 6 hari 5 malam berada di Kunming .. pasti akan rindu dengan su…

Haigeng Park | Tempat Menarik di Kunming China

Masih lagi di hari ke lima , selesai melawat Western Hills kami dibawa ke Haigeng Park di kawasan Tasik Dianchi , apa yang menarik kat sini ? haaa k…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!