Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Happy Birthday Althea ! | www.althea.kr

Hello ~


Happy Birthday Althea ! saengil chucka hamnida ! haaa mesti ramai tertanya-tanya apakah itu Althea memandangkan ramai dah share dan wish happy birthday Althea ~ bukan artis mahupun awek ok tapi kegemaran semua wanita , tapi sebelum tu aku pun tak nak la ketinggalan untuk wish happy birthda…

Aidilfitri 2016 | Raya Lebih Bermakna Dengan Kehadiran Rayyan

Assalamualaikum,

Alhamdulillah , syukur di panjangkan usia untuk menghabiskan Ramadhan tahun ni dan beraya bersama dengan keluarga , tahun ni giliran raya di kampung suami , Felda Chini Pahang .. pengalaman raya tahun ni ada berbeza sikit , perbezaan yang bermakna buat aku dan suami , sebab ? seba…

Baby Wearing Review : I-Angel HipSeat Carrier | Carrier Bagus Untuk Baby 3 Bulan - 36 Bulan

Assalamualaikum , hari ni aku nak cerita tentang keperluan anak , sebelum ni aku ada post tentang perlu ke stroller baby ? dan ramai yang kata perlu dan juga sesetengah kata lebih baik carrier dari stroller .. bagi aku? dua-dua ada kepentingan masing-masing ~ tengok keadaan la , ada tempat strolle…
back to top