Jurugambar Wan Izhar Abu Bakar | Bangga Berphotoshoot Bersama Beliau!

Assalamualaikum  Alhamdulillah berpeluang lagi aku join Photoshoot Raya KelabBloggerBenAshaari , kali ni berbeza sikit dari sebelumnya sebab tak dap…

Berjimba Dengan Kesayangan

Assalamualaikum  Sejak kawen dan terpisah agak jauh dari kawan-kawan rapat blogger memang susah sangat dah nak berjumpa , lebih-lebih lagi dah ada a…

Neutrogena Deep Clean Blackhead Eliminating | Selamat Tinggal Blackhead !

Assalamualaikum beautiful people ..  Hai korang , jom cantik !.. Korang pernah dengar tentang NEUTROGENA ? beberapa minggu ni aku cuba memakai set p…

Review Redmi Note 4 | Kelebihan dan Spesifikasi Redmi Note 4

Assalamualaikum  Antara benda paling bahagia dalam hidup bila kau keluar rumah dengan bateri telefon pintar penuh dan tahan lama sehingga keesokan h…

Mandi Manda di Felda Residence Hot Springs Sungkai

Assalamualaikum  Tempat menarik di Tanjung Malim | Felda Residence Hot Springs Sg Klah Sungkai , seingat aku dah lama rasanya tak rendamkan kaki dal…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!