Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Menu Ramadhan McDonald's 2019 | Kegemaran Ramai Kini Kembali

Assalamualaikum :)
Menu Ramadhan McDonalds 2019 | Semalam Qaseh berpeluang untuk menghadirkan diri di majlis pelancaran Menu Baru di McDonalds sempena Ramadhan yang bakal tiba beberapa hari lagi , happening event ! Wah tak sabar pulak nak sambut Ramadhan kali ni , bagi peminat McDonalds mesti koran…

Buffet Ramadhan di Bangi Golf Resort | Iftar Sesama Peroleh Pahala

Buffet Ramadhan di Bangi Golf Resort(BGR) 2019 | Holla korang , lagi beberapa hari je Ramadhan akan tiba , dah boleh survey buffet Ramadhan untuk tahun 2019 , jadi aku nak mengajak orang ramai mengambil kesempatan di bulan mulia untuk Iftar Sesama insan-insan yang korang sayangi.Bukan sahaja bersa…

Sasuke Premium Oulet Mengadakan Kempen SASUCARE Beri Peluang Pelanggan Membeli Sambil Menderma

Assalamualaikum 
Sasuke Premium Outlet ? Korang pernah pergi tak ? Haaa bagi peminat barangan preloved mesti dah jadi favourite place korang kan untuk cari barangan / pakaian murah tapi masih lagi berkualiti . Seingat aku , aku pernah pergi sekali ~ rambang mata jugak lah datang sini . Bagi yang b…