Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Gold Nano CC Cream Hansaegee Nature | Makin Hari Makin Jatuh Cinta

Assalamualaikum 
Hye korang , ingat tak sebelum ni aku ada share tentang Gold Nano CC Cream dari Hansaegee Nature , boleh baca di SINI . Kali ni nak share lagi sebab benda bagus kan kena share banyak-banyak kali sampai korang terpengaruh heh heh , tapi seriously la korang , CC Cream ni best giler …

Kedai Spek Mata Murah Eye Pro Vision di Sungei Wang Plaza | Oppa William Kasi Harga Runtuh

Assalamualaikum 
Pertama kali buat spek mata untuk diri sendiri selama hidup ni , sebab ada promosi spek mata murah di kedai Eye Pro Vision di Sungei Wang . Yang kenal aku , memang aku tak pernah pakai spek pun sebelum ni sebab bukan dalam kategori orang yang rabun lagi (padahal tak pernah pun che…

Bantuan Sara Hidup 2019 | Permohonan dan Syarat Kelayakan

Assalamualaikum 
Seperti yang kita sedia maklum , kalau dahulu kerajaan telah memperkenalkan BRIM , tapi sekarang telah di tukar kepada BSH , Bantuan Sara Hidup 2019 , alhamdulillah bantuan sebegini masih di teruskan kerana ia sangat membantu pada golongan yang kurang berkemampuan , bagi aku ia me…

Mekap Lebih Natural dengan Hansaegee Nature S+ Recover Gold Nano CC Cream

Assalamualaikum 
Makin berusia ni kan macam makin malas nak mekap tebal-tebal , mungkin sejak dah 30-an ni semua benda nak buat dengan cepat , tapi tak berapa nak konfiden juga bila keluar rumah tak pakai apa - apa tapi malas juga nak apply foundation , concealer dan lain-lain hahacomplicated sung…
back to top