Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Perasaan bila di taja ke China oleh Air Asia | AABC

Assalamualaikum Dah lama sebenarnya nak buat entry ni tapi banyak betul halangan-halangan nya , alhamdulillah entry ni saja nak berkongsi berita gembira bagi blogger suam-suam kuku macam qaseh ni , haaaa ceritanya bermula begini .. Hari tu duk melepak je sambil layan group whatsapp kelab blogger …

MZ SECRET BOTOX CREAM | CREAM MUKA BEST

Assalamualaikum ,
Nak kongsi satu rahsia dari MZ SECRET , BOTOX CREAM , haaa jangan takut ni bukan botox yang suntik-suntik tu tapi hanya lah cream muka .. First guna rasa macam sejuk je muka , dan boleh guna produk lain selepas guna cream ni , cepat je kering macam korang tak pakai apa-apa , nak …

Wordless Wednesday : Make Over Qaseh Dalia

MUA BY YANN ESKAY FB : Yanneskay IG : @yanneskay

LIBRESSE THE HUNT BERSAMA ADIBAH NOOR DAN FAHRIN AHMAD | NEW LIBRESSE

Assalamualaikum

Buat wanita di luar sana , berita baik untuk yang mempunyai masalah kebocoran setiap kali datang haid , opss kadang-kadang benda tu sangat normal bagi kita perempuan ni , dah tak boleh lari dari masalah kebocoran , dan yang pastinya adalah di sebabkan pad yang tidak sesuai , haaaa b…
back to top