Gua Tetap Bangga

Assalamualaikum ,  petame - tame ambe nok royak bui bahawe ambe ase sedih ngat dengan kekalahan teganung mempeteh nogori nombor 9 , tapi ape kan day…

Buat Amal Sambil Berblog

Assalamualaikum , korang nak pahala tak ? haaa free - free je dapat , dalam kita berblog tu and dapat duit hasil korang berblog apa kata sekali seka…

Aku Berus Gigi Dan Ko Berus Jamban Masih Boleh Bersama ~

Assalamualaikum .. selamat malam semua , kan best malam - malam macam ni lepak kat pantai sorang2 sambil dengar lagu ulek mayang di ulek ! mau merema…

Gua takde Hak atas diri Lu , Lu pun Takde Hak atas diri Gua .. !

Assalamualaikum .. ganung nelang agy hahaha , opss ok sory , yahooo maaf blog , qaseh sibuk sikit ukur jalan putrajaya ~ sape2 rindu boleh lah col , n…

Tiada Kata2 Secantik Bahasa pada Rabu day ~

ganung 2 - selangor 0  nok berkata2 gop dakpe kang ? nok wat guane semalang ganung nelang agy ..  anyonyonyo selangor sory to say bubyee ~ keh3x.. peteh …

Bangsat !

Assalamualaikum.. Bila izrail datang memanggil terkubur jasad di pembaringan , seluruh tubuh akan menggigil terbujur badan dan kedinginan , ~ saat ini…

Peteh Ganu Peteh ! Tahniah Terengganu

Assalamualaikum .. Pehhh kalu dengor ade perlawanang bola ganung lawang kelatang , tolok nasi ayam ,kefsi sume2 .. sedak duk ngadap depang tb , nop …

Surat Dari Hawa Untuk Hawa

Assalamualaikum.. Ada surat untuk kaum hawa dari seorang hawa ,  dulu waktu zaman jahiliah , hak kita di cerobohi , antara kita sudah di tanam hidup…

Lepas kahwin Terbongkar Rahsia !

Assalamualaikum.. aku , kau punya kelebihan , aku , kau punya kelemahan .. tapi kelemahan boleh di ubah jadi satu kelebihan ,  kalau kita malas benda…

Tips Hapuskan Teman-Teman Maya !

Assalamualaikum.. Rata - rata semua orang kat donia ni dah pandai ada kawan donia maya , aku pun tak terkecuali .. dulu - dulu sebelum ada facebook , …

Monolog Jatuh Cinta

Assalamualaikum .. Aku qaseh dalia . 23 tahun ,Dulu waktu sekolah menengah , aku tak ada feel tentang cinta , dan aku tak pernah tahu apa itu cinta , …

Hidupku Adalah Hidupmu ..

Assalamualaikum.. Benar kata orang , susah ingin mencari seseorang yang benar-benar  serasi dengan kita .. seolah2 mencari separuh dari diri kita yang…

Mangkuk Yang Cantik , Madu dan Sehelai Rambut

Assalamualaikum .. Rasulullah S.A.W dengan sahabat-sahabatnya Abakar r.a., Umar r.a., Utsman r.a., dan 'Ali r.a., bertamu ke rumah Ali r.a. Di ru…

Rindu berblog masa dahulu kala ..

Assalamualaikum .. selamat malam semua , ada orang rindu qaseh tak ? ok jangan cakap kat sini , jadikan tu satu rahsia .. sebab tak mahu terima hakika…

Rama - Rama Dan Cinta Lelaki

Assalamualaikum sayang2 semua , semoga sentiasa di bawah payung rahmatNYA ... sorry sebab qaseh dah jarang blogwalking , ada yg sempat baca tapi tak …

Buat Renungan Kita ...

Subuhnya di mana aku berada masih enak dalam kelambu rindu sambil berpoya-poya dengan waktu masa bagaikan menderu langkah tiada arah tuju fikiran ter…

Lelaki ! Kau Nak Apa Sebenarnya !

Assalamualaikum ... Dulu2 kan masa qaseh budak hingusan lagi n waktu tu maybe baru lepas frust bercinta , selalu je tertanya2 apa sebenarnya lelaki na…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!