Hello 3rd Trimester ! | My Pregnancy Journey

Assalamualaikum  ,  Hello disember of 2015 , fuh sekejap je masa berlalu , hari ni dah 31 Disember , malam ni dah nak masuk tahun baru , hurmm dah s…

Special Menu di Teh Tarik Place Selayang

Assalamualaikum ,  Yeah food review again , beberapa hari lepas qaseh terima jemputan oleh FOOD INK ! Best jadi food inker member ni , hehe tq again…

D.I.Y : Mencantikkan dan Memperbaharui Peti Ais

Assalamualaikum  Hai semua , kali ni aku merajinkan diri buat entry D.I.Y , btw kalau kat rumah korang ada peti ais lama dan warna pun dah nampak ku…

Aku dan Suami Kembar?

Assalamualaikum and hye hari ni aku nak cerita satu benda rahsia , sebenarnya aku dan suami kembar tapi terpisah jauh , ala-ala jejak kasih gitu .. …

My Pregnancy Journey | Trimester Kedua

Assalamualaikum ~ Hari tu dah cerita liku-liku perjalanan di trimester pertama , liku-liku yang orang kata memang sangat perlu di jaga , dan banyakk…

SCAN 2D , 3D & 4D di KLINIK DR NURUL CHERAS | REVIEW SCAN BABY

Assalamualaikum semua ,  Alhamdulillah tercapai jugak hati nak scan 4d baby , walaupun selalu checkup di KK dan doc selalu gtau baby sihat walafiat …

Hanya Spray Untuk Kekal Remaja | MAGIC POTION

Assalamualaikum  Qaseh ada produk best untuk korang-korang yang kadang lemau sangat nak mekap atau nak hias diri depan cermin lama-lama .. haa daku n…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!