Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

S5 Systems Sdn Bhd To Be Awarded National Integrated Immigration System IIS Contract

Hello everyone, did you know about S5 Systems ? S5 Systems is a global integrated security solutions provider, delivering real solutions and quantum-leap advances to both goverments and enterprises. They provide the expertise and solutions to meet national challenges in homeland security, defence, …

Burnt Cheese Cake Guna Air Fryer

Assalamualaikum 
Entry sebelum ni, aku ada share aku beli air fryer kan ~ ramai juga teman-teman socmed setuju beli air fryer ni berbaloi, barang apa pun pasti berbaloi bila kita gunakannya, yang tak berbaloi bila sekadar buat koleksi ~ orang beli kau pun nak beli, tapi tak guna pun ehek! 
Hari ni…

Hiraki Air Fryer Review | Berbaloi ke beli air fryer ?

Nak beli ke tak nak, nak beli ke taknak ? Tapi macam sama je beza beli or tak sebab laki belanja. Hahaha part seronok bila ada laki sebab ni lah #eh ! Okay sebenarnya aku tengah pening sebelum ni patut tak aku beli air fryer ? Sebelum ni ada oven tapi haritu tiberr oven tu berasap lepas tu terus KI…