Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Keputusan Penuh Juara dan Pemenang Anugerah Juara Lagu ke-34 (AJL34) 2020

Assalamualaikum 
Juara Anugerah Juara Lagu ke-34 2020, pergh malam ni memang aku layan sampai habis Anugerah Juara Lagu ke-34, lain macam ye persembahan artis-artis yang bertanding, tapi yang aku paling emosi bila Dato Siti Nurhaliza masuk tapi masa dia tengah tarik suara, masa tu lah mic tak func…

Planner 2020 | TPlanner 2020 dari Teme Abdullah

Assalamualaikum
Hari ni nak share planner untuk tahun 2020, eh surirumah pun perlukan planner ke ? Of course lah, qaseh catat semua dalam tu okay, by the way takdelah qaseh buat as a planner sangat tapi campur dengan diari kehidupan, mana tahu nanti panjang umur, tua nanti baca balik segala catatan …