Mendiamkan Diri Bukan Bererti Membenci

Assalamualaikum , jiwang qaseh comeback  , jangan tak percaya aku ni jiwang  orgnya , kalau tak percaya boleh baca lama2 punya kat tab luahan hati ,…

Kenapa Rayyan Diberikan Vaksin MMR di Usia 9 bulan ?

Kenapa Suntikan Vaksin MMR di percepatkan diusia 9 bulan ? Assalamualaikum semua parents ~ hari ni nak share pasal vaksin , kepada anti vaksin jangan…

Tips Menjadi Manusia Yang Lebih Baik

Assalamualaikum , salam jumaat s emu a .. di hari yang mulia ni  nak share tips untuk jadi seorang yang lebih baik , marilah kita sama-sama berubah ke …

My Custom Made Cushion Yang Cute !

Assalamualaikum ~  Holla semua , delay sangat entry kali ni sebab internet rumah buat hal , merajuk apa dia tak tau .. nasib baik dah okay balik seb…

Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious

Assalamualaikum  Holla semua ~ hari ni aku nak share satu web yang akan buatkan korang semua-semua ni yang selalu je buntu dalam mencari hadiah yang…

B'More Gold Series Khusus Untuk Kulit Terlalu Kering | Hilang Sekelip Mata

Assalamualaikum  Holla si cantik semua , sekarang dah zaman 2016 , kalau kita tengok dan perhati dari zaman sebelum memang banyak produk kecantikan …

D'Kayangan Steambot Shah Alam Ada Promosi Terbaru !

Assalamualaikum peminat steambot dan bakal peminat steambot ! Ada promosi hebat ceq nak habaq kat hangpa semua , teruskan membaca naa  Siapa pernah …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!