Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Mendiamkan Diri Bukan Bererti Membenci

Assalamualaikum , jiwang qaseh comeback  , jangan tak percaya aku ni jiwang  orgnya , kalau tak percaya boleh baca lama2 punya kat tab luahan hati , jaga2 ! haha 

Kadang-kadang penat berjalan asyik terpijak duri , sesekali ingin terbang di awangan biar angin pula yang membelai diri
Pernah tengok ma…

Kenapa Rayyan Diberikan Vaksin MMR di Usia 9 bulan ?

Kenapa Suntikan Vaksin MMR di percepatkan diusia 9 bulan ? Assalamualaikum semua parents ~ hari ni nak share pasal vaksin , kepada anti vaksin jangan kecam , sebab saya memilih vaksin , semoga anak-anak kita semua di jauhi dengan penyakit yang merbahaya , ameen :)

Hari tu aku ada post gambar kat at…

Tips Menjadi Manusia Yang Lebih Baik

Assalamualaikum , salam jumaat semua .. di hari yang mulia ni  nak share tips untuk jadi seorang yang lebih baik , marilah kita sama-sama berubah ke arah yang lebih baik , InshaAllah .. dan sebenarnya post ni untuk diri sendiri jugak yang banyak lalai dalam hidup .. Kadang-kadang bila kita nak beru…

My Custom Made Cushion Yang Cute !

Assalamualaikum ~ 
Holla semua , delay sangat entry kali ni sebab internet rumah buat hal , merajuk apa dia tak tau .. nasib baik dah okay balik sebab nak share hadiah cantik sangat dari Printcious yang aku buat tempoh hari , masih kah kau ingat ? kalau tak ingat boleh baca my prev entry kat sini

Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious

Assalamualaikum 
Holla semua ~ hari ni aku nak share satu web yang akan buatkan korang semua-semua ni yang selalu je buntu dalam mencari hadiah yang sesuai untuk kesayangan , tak kisah lah untuk suami ke , kekasih , kawan , family dan lain-lain .. Orang kata kalau nak berikan hadiah kepada seseora…

B'More Gold Series Khusus Untuk Kulit Terlalu Kering | Hilang Sekelip Mata

Assalamualaikum 
Holla si cantik semua , sekarang dah zaman 2016 , kalau kita tengok dan perhati dari zaman sebelum memang banyak produk kecantikan dan sekarang semakin melambak kat pasaran tapi yang power tetap akan bertahan , sebab apa ? sebab produk tu memang dah memenangi hati setiap wanita da…

D'Kayangan Steambot Shah Alam Ada Promosi Terbaru !

Assalamualaikum peminat steambot dan bakal peminat steambot ! Ada promosi hebat ceq nak habaq kat hangpa semua , teruskan membaca naa 

Siapa pernah makan steambot kat sini dan belum pernah datang kat sini , moh share pengalaman korang .. aku ? pertama kali aku datang makan steambot kat sini .. tap…
back to top