Dubuyo Urban Korean Food | Sedap ke Dubuyo ?

Assalamualaikum ~  Hello.   annyoung hashimnikka .. Haa penangan makan Dubuyo terus berbahasa korea uols ~ haha okey meh nak cerita alkisah sang dubuy…

First Time Tinggal Rayyan dengan Dedinya ~

Assalamualaikum .. Hohoho btw Rayyan tak pernah berenggang dengan Umi , almaklumlah 24 jam dengan Umi je kan .. so hari tu Umi terpaksa meninggalkan…

Hujan ~

Assalamualaikum .. Walaupun hakikatnya mood kelaut untuk mengupdate blog tapi sekelumit jauh , rindu menggebu .. pernah rasa tiba-tiba rasa macam na…

Buat Header Simple Guna Photoscape

Assalamualaikum , hai semua .. semoga sentiasa di rahmati Allah dan jaga diri selalu yaww ~ adoha menaip bila anak tak tido ni , seboleh2 dia nak te…

Colmar Tropicale , Bukit Tinggi | Tempat Menarik di Pahang

Assalamualaikum ,  Colmar Tropicana Berjaya Hill Bukit Tinggi | Apa yang menarik ?Holla semua ! sebenarnya lama dah aku datang jalan-jalan di Colmar …

Buat Rawatan Carbon Peel Laser Untuk Whitening di Vipps Clinic Koreana | Mudahnya memutihkan muka !

Assalamualaikum , Carbon Peel Laser di VIPPS Clinic Koreana Sunway Nexis Kota Damansara | Holla semua ! Kali ni qaseh nak cerita pertama kali buat tr…

Cara Mudah Kuruskan Badan dengan Mince dan Gel Cool Rose

Assalamualaikum Holla semua , ada tak antara azam 2017 korang kali ni nak kurus ? tapi azam tu sejak dari 2010 lagi tak kurus-kurus jugak haha .. al…

Hello Disember | Flashback Memori Lalu ~

Assalamualaikum , holla semua ! pejam celik pejam celik dah masuk bulan Disember , bermakna 1 bulan lagi 2016 bakal berlalu pergi dan 2017 selamat d…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!