Kula Cakes Kuantan by Lila Wadi | Sedap Ke ?

Assalamualaikum semua , lama tak berfood review so lets start again ~ yeahh , heheh rindu ke ? hari tu kan aku ada Family Day Kbba di Cherating , se…

Suka Makan Rojak Kat Sini !

Holla ! Assalamualaikum uols ... hurm aku tengah dengar lagu korea apa benda ni , sejak bila playlist lagu aku penuh dengan lagu korea ni ~ duh ! se…

Kebaikan Shatavari Himalaya |Punca Rayyan Tolak Susu Formula?

Maafkan Umi Sayang ~  Terus terang aku cakap , aku menyusukan Rayyan sepenuhnya bukan dalam jangka masa yang lama seperti orang lain , sedih ? of co…

It's My Lip Crayon [Althea] Review | Pink Or Nude ?

Holla guys ! come back with another beauty review ~  So ! Hari ni aku nak share my favourite lip crayon by Althea , suka gila dengan tekstur yang di…

Dashing Anytime EDT Pocket | Khas Untuk Lelaki Maskulin !

Dashing Anytime EDT | Teringat hadiah hantaran kahwin untuk suami , aku bagi set dashing untuk dia sebab aku suka bauan perfume dari Dashing ni , bau…

Rayyan makin kurus ? Umi tak bagi makan ke !

Assalamualaikum , rasa macam dah lama Umi tak cerita pasal awak , Rayyan dalam blog Umi , hehe maafkan Umi sebab agak pemalas untuk bercerita .. now…

Nivea Protect & Care Deodorant | Perlindungan Berpanjangan Sehingga 48 Jam !

Holla !  Hai everyone , hari ni aku nak share kat korang semua tentang produk baru Nivea , iaitu Nivea Protect & Care Deodorant .. deodoran ni m…

Zing+ Detergent Film | Hilangkan Kesan Daki Degil pada Pakaian

Hai semua , hari tu aku ada upload Zing+ Detergent Film ni di Facebook dan suruh kawan-kawan di Facebook teka apakah ini , lepas tu ada lah yang tek…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!