Menyampah !!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum..... menyampah ni ..sekiannn terima kasih ..tamat .. eceh jgn mare naaa .. alkisahnya begini teramat2 menyampah lah jika ..... '&…

Jiwa Kacau ~

biar jiwa ini kadangkala bergulung gelombangnya , tidak terduga ombak di pantai hati yang terhempas , kamu masih rela menyayangi aku sepenuhnya  walaup…

DiriKu Menangis Engkau Ketawa ...

Assalamualaikum .... '' di saat air mata ku mengalir kau hadiahkan aku dengan ketawa yg panjang '' situasi satu ada hari kematian .. s…

Sebelum Aku Dihiris , lebih Baik Aku Sediakan Pisau !

Assalamualaikum.. ''aku pernah di hiris , kali ni biar aku sediakan pisau sebelum kau menghiris ku lagi !'' kata org cinta suci cuma …

Sambut Besday Yang Tertunggak .. 24/6/2011..hadiah dari hencik kyle & atiq salleh

Assalamualaikum ... cuaca hari ini sungguh panas sekali ye anak2.. dah lah den ni malas nak pegang payung ! macam pompuan je bawak payung ke hulu ke…

Aku Tak Percaya Lagi ..

Assalamualaikum ... ''aku tak percaya lagi dengan apa yang kau beri .. aku terdampar disini tersudut menunggu mati -berhenti berharap '…

Air Mata Tidak Kan Hilang

Assalamualaikum ,  bila menangis , tangisan ,dan air mata xkan lari  dengan perempuan kerana mungkin wanita lebih senang mengalirkan air mata , terkad…

Dulu Masa Kita Kecik2 ......................

Assalamualaikum.......... ''Dulu masa kita kecik-kecik.....kita nak sangat besar , jadi seorang gadis , seorang jejaka ..kita nak sangat jatuh…

Time Kasih Abg Beng Yang Ku Sayangi dan sis IEB.. =)

Assalamualaikum.... pehh jangan jelez ye anak2 ibu2 bapak2 kakak2 abang2 .. sayang sebagai seorang abg je hihi .. buat pengetahuan semua semalam kat…

SELANGKAH MENGHAMPIRI KEMATIAN .. HAPPY BIRTHDAY TO ME ....

Assalamualaikum .... ''selamat hari lahir yang ke 23 su...... ,semoga Allah sentiasa melindungiku dimana pun aku berada,kemana pun langkah ku…

MULUT JE MACAM PUAKA TAPI HATI BAIK ?

Assalamualaikum... bengong natang nih ! doh bakpe ya mu ni bodo sangat ! base babi  guh otok duk lutut ke ! malas baso aku ..bukan kijer aku kijer mu…

Cinta itu Nikmat .................tapi ~

Assalamualaikum .... hari ni kita berbicara tentang cinta ye kawan2 sebab qaseh banyak idea tentang cinta je.. rasa2nya otak qaseh berbentuk love ..…

Bersatu Lah Kita Wahai Melayu ~

Assalamualaikum .. berdasarkan gambar di atas ..apa yang korang semua rasa .. entry ni ada berbau politik sedikit.. ada yang tidak mahu tahu pasal p…

Selamat Tinggal Malaysia ~

Assalamualaikum... buat pengetahuan semua termasuk perdana menteri kita .. tu pun kalau beliau baca lah hihi .. qaseh akan bercuti selama 3 hari 2 ma…

Wordless Wednesday 1

apa itu wordless wednesday  tengok sini  (only picture without words) p/s : senyuman menutup duka sory kawan2 laptop qaseh rosak ..masuk virus cinta bany…

Caketnya Ati ini Bagai Dipaku2.. !

Assalamualaikum sume ... bes tak pantun kat atas tu aka title kita pada hari ye puan2.. yes itulah pantun yang dicipta oleh qaseh dalia adelia .. cak…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!