Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hilangkan Eye Bag , Dark Circle dan Jerawat dengan Produk Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream dan 3d Micrite All Use Eye Cream

Holla ! Aku rasa bukan aku je ada masalah ni , boleh di katakan 80% alami masalah sama macam aku tapi masih lagi tak jumpa cara yang betul .. mungkin tak dapat menghilangkan masalah ni 100% tapi boleh mengurangkan dari masa ke semasa .. kan ? hi hi hii tu pun dah boleh buat senyum sampai ke teling…

Rayyan Turns Two | Happy Birthday My Little Prince

Assalamualaikum .. alhamdulillah :)

Alhamdulillah 24 Jan 2016-24 Jan 2018 .. hari ni genap lah umur Rayyan 2 tahun , alahai cepatnya membesar anak Umi ni .. so far Rayyan ni mudah jugak nak jaga dia cuma bab mengamuk , bersepah , nakal tu biasa lah kan budak-budak .. kadang-kadang ada ketika tahap…

Klairs Review | Special Night Care Routine For Tomorrow's Makeup

Assalamualaikum .. 

Jarang sebenarnya aku berkongsikan tentang penjagaan wajah untuk malam hari, selalunya fokus untuk daily routine je kan ? sebab biasanya waktu malam bagi aku adalah waktu untuk tido tanpa buat apa-apa (atau boleh di panggil sebagai pemalas hik hik ) Kali ni aku nak kongsi step-…

WhiskMeal | Memasak Lebih Mudah dan Jimat dengan Whisk

Assalamualaikum .. 
''Sayang .. nak masak apa hari ni'' , bila dapat soalan ni dari suami terus aku blank ..ya ampun blank gila bila bangun pagi terus otak ni berfikir , apa aku nak masak hari ni .. takkan nak masak benda yang sama je setiap hari , huh ! tengok lauk sama pun boring…

Menang 4D3N Ke Manchester , UK | Dashing Let's Go Manchester Contest

Assalamualaikum , 
Bola sepak memang kegilaan ramai dan jadi budaya di Malaysia kan , tak kira lelaki , perempuan , tua atau muda semua meminati sukan bola sepak dan sememangnya ada segelintir terlalu fanatik dengan bola sepak ni , hinggakan ada yang tido bola , makan bola , mandi bola haha dan ya…
back to top