Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Mehnah ..

Assalamualaikum ..

pernah tak dalam hidup korang , tiba-tiba kamu rasa seakan ingin bersendiri tanpa apa-apa gangguan , rasa nak bercuti jauh-jauh dari semua .. bukan bermaksud lari dari masalah cuma ingin mencari ketenangan sekejap , berfikir apa salah kita, berfikir apa ketidakmatangan kita dan b…

Kembara Dunia ..

Assalamualaikum ..

sekarang time update blog pukul 12 tengah malam yo , jangan pikir bukan2 ceq masih lagi manusio yo ..

bila waktu-waktu sunyi macam ni , aura-aura keinsafan tu sering hadir , terus berfikir apa yang aku buat hari ni , apa amal yang aku lakukan hari ni , dosa apakah yang aku buat h…

Flora Kafe AmpWalk : The Best Romantika Restaurant

Assalamualaikum ... 
kali ni qaseh nak ajak korang ramai-ramai say WOW this is so romantic place !! dan patut simpan niat dalam hati 'aku mesti pergi restaurant ni!! jom layan ~ 

first terima kasih sangat-sangat kepada owner flora kafe atas jemputan melalui yanty lee syg .. qaseh pantang sangat l…

Steambot Best di Restoran Red Wok Bangi Bersama Blogger..

Assalamualaikum ...

hari ni wa cuti , jangan heran wa update blog

Baru-baru ni qaseh mengidam steambot , tetiba mengidam kan .. n then kwn blogger asyik tanya bila nak pergi bersteambot .. so rancang punya rancang punya rancang akhirnya decide la bersteambot di Restoran Red Wod Kajang .. kak sue i…

Mendung Tak Bererti Hujan ..

Assalamualaikum ...

kembali lagi untuk jangka masa berbulan-bulan lama nya hehe , kadang - kadang jeles dengan orang yang selalu ada masa untuk mengupdate blog beliau .. sobs2 nangis celah dinding ..

tapi

xpelah

qaseh sedang menyendiri ..

kadang - kadang kita perlu bersendiri untuk mencari kedamaia…

Pesta Bunga Api Putrajaya dan Merdeka 2013

Assalamualaikum ...

selamat menyambut hari merdeka yang ke 56 , semoga sentiasa hidup di bawah rahmatNya ameen =)

so malam ni qaseh nak berceghita sedikit sebanyak tentang pesta bunga api .. kalau sesiapa belum tengok lagi masih sempat untuk pergi kesana .. kat bawah ni masa dan tarikh yang sempat…
back to top