Mehnah ..

Assalamualaikum .. pernah tak dalam hidup korang , tiba-tiba kamu rasa seakan ingin bersendiri tanpa apa-apa gangguan , rasa nak bercuti jauh-jauh da…

Kembara Dunia ..

Assalamualaikum .. sekarang time update blog pukul 12 tengah malam yo , jangan pikir bukan2 ceq masih lagi manusio yo .. bila waktu-waktu sunyi macam…

Flora Kafe AmpWalk : The Best Romantika Restaurant

Assalamualaikum ...  kali ni qaseh nak ajak korang ramai-ramai say WOW this is so romantic place !! dan patut simpan niat dalam hati 'aku mesti pe…

Steambot Best di Restoran Red Wok Bangi Bersama Blogger..

Assalamualaikum ... hari ni wa cuti , jangan heran wa update blog Baru-baru ni qaseh mengidam steambot , tetiba mengidam kan .. n then kwn blogger a…

Mendung Tak Bererti Hujan ..

Assalamualaikum ... kembali lagi untuk jangka masa berbulan-bulan lama nya hehe , kadang - kadang jeles dengan orang yang selalu ada masa untuk mengu…

Pesta Bunga Api Putrajaya dan Merdeka 2013

Assalamualaikum ... selamat menyambut hari merdeka yang ke 56 , semoga sentiasa hidup di bawah rahmatNya ameen =) so malam ni qaseh nak berceghita s…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!