Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

MAHA 2016 BOOTH D18 , HALL C | JUS QALBI AL-EHSAN

Assalamualaikum dan holla buat semua .. sihat ke ? harusla sihat dan bersemangat nanti boleh pergi ke MAHA 2016 .. kalau tak pergi rugila uols , sebab apa ? haaa banyak tawaran hebat di sana lebih-lebih lagi tawaran hebat dari Jus Qalbi Al-Ehsan ! Tahu tak Jus Qalbi ni banyak sangat kelebihan dan …

Murahnya Travel Dengan TouristGuide.Com.My

Assalamualaikum ~ holla semua , bila cerita tentang travel ni , ada ke orang yang tak sukakan travel ? Fuhh sangat rugi jika ada antara korang tak sukakan travel ,pergi  bercuti melihat sesuatu yang baru , keindahan yang memang takde di tempat korang .. belajar dari setiap perjalanan omg travel ad…

Pretz N' Beanz Solaris Mont Kiara | Promosi Hebat Sempena Krismas

Assalamualaikum ~ Holla korang semua ! Kali ni aku berkesempatan food review di  Pretz n' Beanz Cafe bersama beberapa blogger lain yang terletak di Solaris Mont Kiara .. by the way , jika korang tetiba rasa nak makan sesuatu yang santai-santai , relax , dah jemu makan nasi dan makanan berat ..…

Lazada Online Revolution | Rugi Tak Shopping !

Assalamualaikum uols ! Berita baik buat korang semua terutamanya kaki shopping online dan yang pasti peminat LAZADA kerana Lazada telah menglaunchingkan satu acara "Lazada Online Revolution'' !! yang mana ianya bermula dari 11.11.2016 hinggalah 14.12.2016 ~ apa istimewanya ? memang sa…

Edit Gambar Guna Smartfon Je ? | My Favourite App

Assalamualaikum 
Applikasi edit gambar yang wajib ada dalam telefon pintar | Lama sangat dah entry ni terbenam dalam draft , so hari ni aku nak kongsikan applikasi edit gambar yang memang my favourite forever and after , aku bukan seorang yang pro sangat bab mengedit gambar ni , untuk letak dekat …

Jom Bercuti dengan Promosi Menggila Hujung Tahun di Traveloka

Assalamualaikum ~ 
Holla semua ~ aku rasa dah lama tak bercuti sejak Rayyan lahir ni , dah besar pun dia .. so aku betul-betul perlukan ketenangan , minda yang relax , bebas dengan kerja - kerja rumah yang melambak , erghhh stress sangat dan rasa macam jarang luangkan masa dengan suami dan anak , …

Jalan-jalan di Ikea Cheras | Niat nak survey tapi terbeli..

Assalamualaikum , holla ! lama gila tak menapak kat ikea ni , last sebelum kawen kot tu pun kat ikea damansara ~ masa belom kawen tak berapa eksited sangat tengok deko dan perabot yang ada kat situ tapi dah jadi mak ni yaAllah geramnya nak beli semua tapi rakyat marhaen macam aiols ni tak mampu ha…