MAHA 2016 BOOTH D18 , HALL C | JUS QALBI AL-EHSAN

Assalamualaikum dan holla buat semua .. sihat ke ? harusla sihat dan bersemangat nanti boleh pergi ke MAHA 2016 .. kalau tak pergi rugila uols , seb…

Murahnya Travel Dengan TouristGuide.Com.My

Assalamualaikum ~ holla semua , bila cerita tentang travel ni , ada ke orang yang tak sukakan travel ? Fuhh sangat rugi jika ada antara korang tak s…

Pretz N' Beanz Solaris Mont Kiara | Promosi Hebat Sempena Krismas

Assalamualaikum ~ Holla korang semua ! Kali ni aku berkesempatan food review di  Pretz n' Beanz Cafe bersama beberapa blogger lain yang terletak…

Lazada Online Revolution | Rugi Tak Shopping !

Assalamualaikum uols ! Berita baik buat korang semua terutamanya kaki shopping online dan yang pasti peminat LAZADA kerana Lazada telah menglaunchin…

Edit Gambar Guna Smartfon Je ? | My Favourite App

Assalamualaikum  Applikasi edit gambar yang wajib ada dalam telefon pintar | Lama sangat dah entry ni terbenam dalam draft , so hari ni aku nak kong…

Jom Bercuti dengan Promosi Menggila Hujung Tahun di Traveloka

Assalamualaikum ~  Holla semua ~ aku rasa dah lama tak bercuti sejak Rayyan lahir ni , dah besar pun dia .. so aku betul-betul perlukan ketenangan ,…

Jalan-jalan di Ikea Cheras | Niat nak survey tapi terbeli..

Assalamualaikum , holla ! lama gila tak menapak kat ikea ni , last sebelum kawen kot tu pun kat ikea damansara ~ masa belom kawen tak berapa eksited…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!