Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Suchi Cleanser | Pencuci Muka Aqua Cacteen Untuk Kelembapan Kulit Wajah

Assalamualaikum….
Bertemu lagi kita hari ini dalam tema sharing is caring :p hihi so straight to the point lah ye (dah tua ni makin tak pandai nak buat mukadimmah ye anak-anak) so qaseh nak teruskan untuk sharing hari ni, of course tentang kecantikan, dah nak masuk 2020 ni ada lagi ke yang tak gemar…

Clay Body Wash Azyma Care | Sabun Penghilang Bau Badan

Assalamualaikum 
Pernah tak korang tengok dokumentari orang pergi mandi lumpur or sapu badan dengan tanah liat, qaseh pernah tengok dalam tv then rasa macam best gila dan ingatkan diorang suka-suka je tapi sebenarnya tanah liat sangat bagus untuk kulit sebab tu masker untuk muka, qaseh cari yang a…
back to top