Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

WalimatulUrus QasehDalia & KyleRil

Assalamualaikum ,
Dengan penuh rasa hormat nya , qaseh ingin menjemput korang semu ke majlis sederhana qaseh , pada 14 Februari 2015 , doakan kebahagiaan kami hingga ke akhir hayat ... 

if you happy , i'm happy :)


GATHERING KELABBLOGGERBENASHAARI | BILA BLOGGER MEMASAK

Assalamualaikum , chak !!
esok dah nak balik kampung , so sementara internet ada ni , haruslah update semua sebelum blog ni lagi terkubur dengan kebizian tuan tanah , btw tq so much abg ben ashaari sebab akhirnya jadi jugak nak buat majlis makan-makan di rumahnya , cadangnya nak buat BBQ tapi tak …

ONE CITY SKY PARK , SUBANG JAYA | BIGGEST ROFFTOP FOOD AND BEVERAGE AREA IN MALAYSIA

Assalamualaikum ,  Tempoh hari qaseh berpeluang menjejakkan kaki di The Sky One City Mall untuk grand opening A taste of Heaven , apa yang menarik di sini , di sini terdapat kelainan dari mall-mall yang lain kerana terdapat suasana makan di atas bumbung , so sambil-sambil makan korang boleh menikm…
back to top