Perasaan itu unik..

Assalamualaikum , Rasa macam nak bersara pulak dari dunia blog, hehe tapi sayang pulak sebab dari blog lah banyak kenangan yang tercipta. Hidup tak …

Blogger Day Out at Klang Parade | Create New Memories

Assalamualaikum Baru-baru ni qaseh menjoinkan diri bersama blogger-blogger lain dalam menjayakan 'Bloggers Day Out di Klang Parade , sebenanrnya …

SET SKINCARE WINTER BY COSMODERM AT KUNMING CHINA | SKINCARE SET TERBAIK

Assalamualaikum Alhamdulillah , qaseh dah selamat sampai di Malaysia selepas 6 hari 5 malam berada di China , hurmm pengalaman yang sangat best , s…

Drama Siri SELUDUP | 4 Disember 2014

Assalamualaikum Baru-baru ni bertempat di TGV One Utama , qaseh di beri kesempatan untuk menonton Tayangan Perdana drama seludup bersama artis-artis …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!