Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Perasaan itu unik..

Assalamualaikum , Rasa macam nak bersara pulak dari dunia blog, hehe tapi sayang pulak sebab dari blog lah banyak kenangan yang tercipta.
Hidup tak pernah lari dari kekecewaan , kecewa atas sebab yang pelbagai , kecewa kerana tidak dapat apa yang kita inginkan , mungkin .. dan atas sebab tu tidak …

Blogger Day Out at Klang Parade | Create New Memories

Assalamualaikum

Baru-baru ni qaseh menjoinkan diri bersama blogger-blogger lain dalam menjayakan 'Bloggers Day Out di Klang Parade , sebenanrnya ni kali pertama qaseh menjejakkan kaki di Klang Parade , tak berkesempatan jalan-jalan ke sini , biasa lepak Putrajaya je , xtahu pulak kewujudan Klan…

SET SKINCARE WINTER BY COSMODERM AT KUNMING CHINA | SKINCARE SET TERBAIK

Assalamualaikum

Alhamdulillah , qaseh dah selamat sampai di Malaysia selepas 6 hari 5 malam berada di China , hurmm pengalaman yang sangat best , sebelum ke China , kawan-kawan pesan suruh beli sunburn sebab kat sana cuaca yang sangat-sangat dingin dan mungkin akan menyebabkan kulit kering , risa…

Drama Siri SELUDUP | 4 Disember 2014

Assalamualaikum

Baru-baru ni bertempat di TGV One Utama , qaseh di beri kesempatan untuk menonton Tayangan Perdana drama seludup bersama artis-artis yang bertungkus lumus dalam menjayakan drama ini , tak lupa orang kuat dalam drama seludup yang merangkap sebagai pengarah iaitu Jehan Miskin , wahh s…
back to top