Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hidup Berdua ..

Assalamualaikum
Nak try update via blogger droid jap .. ketinggalan zaman betul qoseh ni kan ..

Aku pun tak tahu apa yang aku patut update tapi aku just guna tajuk hidup berdua .. sejak-sejak aku masuk ke fasa 1 dalam hidup, kekadang cemburu tu mula menguasai diri, rindu, sayang tetiba makin …

Doakan Mesir

Assalamualaikum ...
ambil masa sekejap , merenung diri sendiri , kehidupan sekeliling .. masih ada tempat berteduh , masih boleh makan makanan yang sedap hingga terkadang membazir .. lihat lagi di sekeliling , masih boleh enjoy bersama kawan-kawan .. bergelak ketawa , bebas berjalan sana sini ... m…

Coretan di Hari Raya Aidilfitri - Raya Ketiga Special Day ...

Assalamualaikum ~

10 Ogos 2013  

hari raya ke tiga ~ akhirnya hari yang kami tunggu telah tiba , kenapa ye ? ntahla ~ saje -saje nak tunggu , tema raya ke tiga warna hijau turqoies , punyala susah nak cari baju semua nya tak berkenan .. tapi baju ni di taja oleh hencik kyle ~ hadiah besday yang tert…

Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - Raya Pertama & Kedua

Assalamualaikum.. yeyyy raya jatuh pada hari khamis , 8 Ogos 2013 ..

first day aku kat rumah je , tak pergi mana-mana sebab xde kenderaan nak pergi beraya , so aku kat rumah tengok tv , makan kueh , layan bebudak datang beraya .. dan leburkan duit kepada mereka , sory la tak dapat banyak .. budak-b…

Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - balik kampung

Assalamualaikum .., ada masa sedikit untuk mencoretkan perjalanan di aidilfitri kali ni ~ alhamdulillah nyawa masih berkesempatan untuk meraikan hari raya dan ramadhan ~ hope korang semua brgembira selalu tapi jangan lupa doakan untuk saudara2 kita nun di sana ~

kalau raya mestilah balik kampung ya…

Disebalik kesedihan ada hikmahnya ~

Assalamualaikum ..

alhamdulillah dah nak masuk bulan syawal , sebelum terlambat qaaseh nak ucapkan selamat hari raya buat semua , tak apa lah andai tahun ni beraya di perantauan jangan sedih ,, itu pengalaman indah

Kalaupun org lain dalam kasut kita belum tntu dia rasa Lecet jari yg sama ..mgkin tum…