Hidup Berdua ..

Assalamualaikum Nak try update via blogger droid jap .. ketinggalan zaman betul qoseh ni kan .. Aku pun tak tahu apa yang aku patut update tapi ak…

Doakan Mesir

Assalamualaikum ... ambil masa sekejap , merenung diri sendiri , kehidupan sekeliling .. masih ada tempat berteduh , masih boleh makan makanan yang s…

Coretan di Hari Raya Aidilfitri - Raya Ketiga Special Day ...

Assalamualaikum ~ 10 Ogos 2013   hari raya ke tiga ~ akhirnya hari yang kami tunggu telah tiba , kenapa ye ? ntahla ~ saje -saje nak tunggu , tema ray…

Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - Raya Pertama & Kedua

Assalamualaikum.. yeyyy raya jatuh pada hari khamis , 8 Ogos 2013 .. first day aku kat rumah je , tak pergi mana-mana sebab xde kenderaan nak pergi b…

Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - balik kampung

Assalamualaikum .., ada masa sedikit untuk mencoretkan perjalanan di aidilfitri kali ni ~ alhamdulillah nyawa masih berkesempatan untuk meraikan hari…

Disebalik kesedihan ada hikmahnya ~

Assalamualaikum .. alhamdulillah dah nak masuk bulan syawal , sebelum terlambat qaaseh nak ucapkan selamat hari raya buat semua , tak apa lah andai t…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!