Coretan di Hari Raya Aidilfitri - Raya Ketiga Special Day ...

Assalamualaikum ~

10 Ogos 2013  

hari raya ke tiga ~ akhirnya hari yang kami tunggu telah tiba , kenapa ye ? ntahla ~ saje -saje nak tunggu , tema raya ke tiga warna hijau turqoies , punyala susah nak cari baju semua nya tak berkenan .. tapi baju ni di taja oleh hencik kyle ~ hadiah besday yang tertunggak katanya .. so raya kali ni dengan warna hijau .. baju melayu dia alhamdulillah senang je cari .. kihkihkih ...

raya ke tiga ade sedikit majlis kat rumah , biasa-biasa n sederhana saja , dan raya ketiga jugak my bff midah bertunang dan sepupu yang sama umur juga bertunang , hadoiii semua nya bertembung so semua nya aku tak dapat pergi , so sad ~ tapi nak buat macamana perancangan Allah tu lagi hebat , kita hanya mampu merancang .. doakan yang terbaik saja ... aku cebiskan sedikit foto .. dan majlis apa kah biar ia jadi rahsia antara kami .. cuma doakan kami .. yang terbaik ...



 kesian ~ xsenang duduk sebab panas huhu sory la wak , rumah kite xde econ hehe .. brpeluh suda~
my fruitchild , syifa n my mother ~ 

then semuanya berjalan lancar , semoga Allah permudahkan segala urusan selepas ni , doakan kami ye .. lepas tu aku dah kena gerak , raya ketiga last kat kg .. hurmm terpaksa ikut si dia lagi , alamak ~ mungkin entry ni membongkar satu rahsia .. heeee ampun ye ... terpaksa hohoho larikkkkkkk !!!!!!! 

kitorang pun g lepak kat pizza cari udara econ , fuh panas baq ang ~ lepas tu lepak pantai jap n then gerak ke terengganu tido rumah kaklong dia semalaman n then gerak ke pahang .. hokhokhok ... layan gambar jom ~ 
















gambar credit to adik dia ~ tq for this pixchaaa ada jugak kenangan tahun ni ~ hehehe then ~ kitorang gerak balik ke kuala terengganu .. here we gooooo zaasssss ... 

6 comments

  1. kawin x jemput jaga hang qaseh.. kikiki. moga berkekalan hingga akhir hayat ye.

    ReplyDelete
  2. majlis bertunang ye?tahniah!:) semoga kekal ke jinjang pelamin...amin...

    ReplyDelete
  3. dah bertunang ye qaseh???...tahniah ye

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..