Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - Raya Pertama & Kedua

1 ulasan:
Assalamualaikum.. yeyyy raya jatuh pada hari khamis , 8 Ogos 2013 ..

first day aku kat rumah je , tak pergi mana-mana sebab xde kenderaan nak pergi beraya , so aku kat rumah tengok tv , makan kueh , layan bebudak datang beraya .. dan leburkan duit kepada mereka , sory la tak dapat banyak .. budak-budak mana boleh dapat duit banyak2 .. lalalala ~

8 Ogos 2013 









ni semua anak2 buah aku , muka seposen je semua .. yang paling besar form 5 , paling kecik setahun la kot .. semua 11 orang .. dalia , wafa n shifa je takde ~ 

itu je aktiviti di hari raya pertama ... jom tengok aktiviti hari raya ke dua pulak ~

9 ogos 2013

hari raya ke dua , setiap tahun pasti ada family day ~ means semua adik beradik ayah brkumpul di sebuah rumah mengikut giliran .. semuanya 9 beradik , so dah ada giliran masing-masing .. tahun ni kami berkumpul di rumah ayah chik bertempat di kuala besut .. antara aktiviti , memohon maaf , makan-makan sememangnya ada , cabutan bertuah , sukaneka ,hadiah2 kepada tuan rumah n ibu tunggal .. layan je ~ tapi mesti akan perasan satu benda aku pakai baju sama haha basuh tau !! xde baju la sobssss ~










sedikit sebanyak gambar sepanjang di hari keluarga .. itu je yang dpt di snap , aku ni kan pemalas sikit bab-bab nak ambil gambar di tengah2 kepanasan .. so hari raya pertama dan kedua tamat ~ sudah ...

to be continue ~ untuk special day , raya ke tiga ~ click link bawah ~

http://www.qasehdalia.com/2013/08/coretan-di-hari-raya-aidilfitri-raya.html

1 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com