Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - Raya Pertama & Kedua

1 ulasan:
Assalamualaikum.. yeyyy raya jatuh pada hari khamis , 8 Ogos 2013 ..

first day aku kat rumah je , tak pergi mana-mana sebab xde kenderaan nak pergi beraya , so aku kat rumah tengok tv , makan kueh , layan bebudak datang beraya .. dan leburkan duit kepada mereka , sory la tak dapat banyak .. budak-budak mana boleh dapat duit banyak2 .. lalalala ~

8 Ogos 2013 









ni semua anak2 buah aku , muka seposen je semua .. yang paling besar form 5 , paling kecik setahun la kot .. semua 11 orang .. dalia , wafa n shifa je takde ~ 

itu je aktiviti di hari raya pertama ... jom tengok aktiviti hari raya ke dua pulak ~

9 ogos 2013

hari raya ke dua , setiap tahun pasti ada family day ~ means semua adik beradik ayah brkumpul di sebuah rumah mengikut giliran .. semuanya 9 beradik , so dah ada giliran masing-masing .. tahun ni kami berkumpul di rumah ayah chik bertempat di kuala besut .. antara aktiviti , memohon maaf , makan-makan sememangnya ada , cabutan bertuah , sukaneka ,hadiah2 kepada tuan rumah n ibu tunggal .. layan je ~ tapi mesti akan perasan satu benda aku pakai baju sama haha basuh tau !! xde baju la sobssss ~










sedikit sebanyak gambar sepanjang di hari keluarga .. itu je yang dpt di snap , aku ni kan pemalas sikit bab-bab nak ambil gambar di tengah2 kepanasan .. so hari raya pertama dan kedua tamat ~ sudah ...

to be continue ~ untuk special day , raya ke tiga ~ click link bawah ~

http://www.qasehdalia.com/2013/08/coretan-di-hari-raya-aidilfitri-raya.html

1 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com