Coretan di Hari Raya Aidilfitri 2013 - balik kampung

1 ulasan:
Assalamualaikum .., ada masa sedikit untuk mencoretkan perjalanan di aidilfitri kali ni ~ alhamdulillah nyawa masih berkesempatan untuk meraikan hari raya dan ramadhan ~ hope korang semua brgembira selalu tapi jangan lupa doakan untuk saudara2 kita nun di sana ~

kalau raya mestilah balik kampung yang jadi satu benda yang paling seronok .. yeehaaaa tapi raya ni qaseh balik dengan someone sebab tiket abis , tapi tidakla berdua ditemani adik dia , qaseh gerak subuh 6 hb , so 7 hb tu sempat la brbuka puasa kat rumah dengan mak .. alhamdulillah masa balik kg tu jalan tak jem sgt ..wowowowo balik kg ~

aku suka dengan nama kg ni , kg cinta manis ~ wah terdetik kat hati mesti org2 kampung sini semuanya lomantik2 gitu .. 

sebelum sampai di kampung , qaseh singgah di kg atas tol rumah kak long dia , berbuka puasa di sana , tapi sebelum tu singgah sekejap di Pantai Batu Buruk , asal nampak signboard pantai je mesti mata ni bulat je pandang haha orang sebelah memang dah tahu dah apa yang aku nak haha cian dia ~ 


lepas berbuka puasa rumah , kami gerak balik ke jerteh pulak ~ wowowo balik kg wowowo balik kg ~ n then sampai dalam pukul 11 lebih macam tu la , balik borak-borak ngan mak jap n then tido , syok nye  tido kat rumah , mandi air telaga ~ sejukkk memang liat la nak mandi pagi ! 

esok hari ~ lepak-lepak saje kat rumah borak-borak dengan mak bincang tentang seseorang , jeng jeng jeng , pastu lepak je sorang-sorang , yang ada mak , ayah , aku n adik .. adik aku biasalah mana nak lekat kat rumah , so then tak tahu nak buat apa ~ luangkan masa bersama camera sony aku yang cabuk tu je lah 
 manggis kat kg , nape la belum masak lagi , kalau tak abis satu pokok aku makan 

continue ~ 
semua gambar dari hasil Sony a37 .. 


1 ulasan:

  1. selamat hari raya aidilfitri. maap zahir batin :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com