Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Review Safi Fair Beauty Dengan 8 Manfaat Kecantikan

Tidak yakin ketika menghadiri temuduga? Selalu menggunakan aplikasi “filter” sebelum memuat naik gambar di media sosial? Dah pakai baju cantik- cantik pun si dia tak perasan? :( 
Jangan risau…. SAFI FAIR BEAUTY jer lah!
Kebanyakan gadis mementingkan tanggapan pertama ataupun “first impression” tidak kir…

Ayam Brand Menjadi Sebahagian Daripada Sejarah Dan Warisan Budaya Malaysia Selama 126 Tahun

Assalamualaikum :)
Dari zaman British Malaya ke Malaysia, Ayam Brand sentiasa mengekalkan akar umbinya di negara ini. Produknya yang telah dinikmati dan disayangi oleh generasi rakyat Malaysia, menjadikannya salah satu makanan ruji yang paling penting di rantau ini. Setiap orang akan menggambarkan …

Farm In The City Sri Kembangan | Pengalaman Bawak Anak Tengok Haiwan

Assalamualaikum 

Holla guys , sempena Hari Malaysia baru-baru ni , KBBA ada buat program family day di Farm In The City di Sri Kembangan ni , fuhh hari public agak ramai jugak lah datang ke sini. Sebenarnya ini kali ke dua aku datang ke sini , dulu datang waktu bujang dan sekarang bawak anak lah p…
back to top